Ny keeper klar for EIK

Keeper Ignas Driomovas vender tilbake til Egersund og EIK.

NY SPILLER

EIK Fotball er glade for å offentliggjøre at Ignas Driomovas blir ny EIK-keeper. 22-åringen spilte for EIK høstsesongen 2017. Nå er han klar for en ny høstsesong i gult og svart. Målvakten har signert på en avtale som binder han til EIK ut 2020-sesongen.

Ojan Bijan er glad for at litaueren er på plass på Husabø.

– Vi er veldig glade for å få Ignas på plass. Med Deniss Korneiciks ute lengre enn forventet, har en ny keeper vært førsteprioritet etter ferien, sier EIK-treneren.

» Vi er veldig glade for å få Ignas på plass». Ojan Bijan

– Denne sesongen har vi vært uheldige med skadesituasjonen på keeperplass, men nå tror jeg vi har fått en ydmyk, god og talentfull keeper som kan øke nivået på treninger. I tillegg vil Ignas være en god konkurrent i keeperteamet, uttaler Bijan.

Kjenner hverandre

EIK-treneren kjenner 22-åringen fra forrige opphold han hadde i klubben.

– Jeg kjenner til Ignas dra den halve sesongen han var hos oss. Vi samarbeidet på rekruttlaget i opprykkssesongen. Nå håper vi at han kan oppleve et nytt opprykk – denne gangen med A-laget, sier han.

Det er takket være et positivt samarbeid med FK Banga gjennom Jan Petter Rasmussen at klubben får signert Driomovas. FK Banga leder den serien på nivå 2 i Litauen, og slipper likevel sin sisteskanse til EIK.

EIK Fotball ønsker Ignas Driomovas hjertelig velkommen til klubben.

Share