Andre seier på rad

For første gang siden vi slo Aalesund og Moss i slutten av april, vant vi to seriekamper på rad da vi slo Åsane 2-1 i Bergen

Annonse:

Justin Salmon scoret vinnermålet etter 56 minutters spill da han på elegant vis fikk plassert ballen helt nede ved stolperota til venstre for Åsanes keeper Johan Selin.

Før pause tok vi ledelsen da Salmon serverte Joacim Holtan, som headet ballen i mål fra kloss hold. Like før pause utlignet Åsane da Sebastian Haugland kom gjennom vårt forsvar.

Det var en kamp der lagene hadde hver sine gode perioder, men der begge lag stort sett la seg veldig lavt for å forsvare seg. I tillegg til scoringene hadde vi flere brukbare muligheter som  Åsane fikk klarert i siste sekund, samt en ball som smalt i stolpen etter et hjørnespark.

Hjemmelaget hadde sine største sjanser utenom scoringen i begynnelsen av kampen og på overtid, men begge ganger reddet Sander Lønning på mesterlig vis.

Jørgen Voilås er farlig frampå mot slutten av kampen.