Andreas Helmersen klar for EIK

Andreas Helmersen er klar for EIK etter at han skrev under en kontrakt med EIK som gjelder ut 2025-sesongen.

Annonse:

Den 26 år gamle angriperen kommer til EIK fra Raufoss, der han i fjor scoret sju mål på 28 kamper i OBOS-ligaen.

Vår nysignering er trondheimsgutt, og etter å ha tilbrakt barneårene i Freidig, gikk han gradene i Rosenborgs akademi, der han noterte seg for kamper på klubbens G16, G19 og rekruttlag. Han fikk også ett innhopp på A-laget i november 2017 borte mot Aalesund i Eliteserien.

Helmersen spilte også 23 kamper på øverste nivå for Ranheim i 2018, men etter å ha blitt utlånt til Odd våren 2019, ble han alvorlig skadet i det venstre kneet i sesongoppkjøringen. Det skulle gå over to år før han var tilbake på banen våren 2021, nå som Raufoss-spiller. Etter en god 2021-sesong kom skadene tilbake våren 2022. Han ble derfor lånt ut til Hødd samme høst, før han returnerte til Raufoss, der han hadde en svært god sesong i fjor.

Vår nyervervelse kan titulere seg som cupvinner etter at han fikk kamper for Rosenborg i de innledende rundene både i 2015 og 2016. Han har også spilt 25 aldersbestemte landskamper for Norge.

-Ett bra signal fra oss

Vi er fornøyd med signeringen av Andreas, og har vært i samtaler med han i èn måneds tid. Han vil tiføre noe nytt til troppen, og vi er overbsvist om han kommer til å passe godt inn i spillergruppen vår. Nå er han innlosjert her, og begge parter gleder seg til å komme i gang.

Hovedtrener, Kjell Andrè Thu

 

Annonse fra Obos-ligaen: