Blandete følelser etter 2-2 mot Levanger

Vi tok en prat med kaptein Chris Thodal Sleveland etter at vi hadde spilt uavgjort 2-2 mot Levanger i B&G Parken. Chris kjente nok på motstridende følelser etter at vi tross alt kommer tilbake til 2-2 etter å ha ligget under med to mål. Men kjente litt på at vi tapte to poeng:

Annonse:

"Jeg er nok mest skuffet, for jeg mener at dersom vi bare hadde klart å spilt like godt som vi gjorde etter pause i første omgang, så burde vi kanskje vunnet nokså komfortabelt med tre eller fire mål."

Vi er nødt til å bygge mer energi fra kampstart. Nå starter vi på bakbeina og får en eller to i sekken i hver kamp før vi våkner. Det er vi nødt til å ta tak i. Nå viker vi fra kampplanen vi har lagt dagen før, og det skal egentlig ikke være mulig med en så dårlig start på kampen på dette nivået. Vi er nærmest fraværende, og opptrer langt under pari det første kvarteret."

"Selvsagt kjente vi at det var tungt å spille i motvind, men vi fikk det egentlig sånt som vi ønsket. Vi var tydelige på at vi ønsket å velge motvind i første omgang, for eventuelt å spille litt på resultatet i medvind, noe som alltid er lettere. Men det gikk jo ikke slik vi hadde håpet."

"Så viser vi jo utrolig styrke med å komme tilbake og få med oss ett poeng. Slik jeg ser det er vi også nærmest seieren, og jeg synes egentlig vi hadde fortjent å vinne. Levanger hang i tauene, og vi så at det var tøft for dem å forsvare seg. De blir sinte på hverandre og det er dårlig stemning i laget deres når vi trøkker på utover i kampen."

"Vi hadde en god prat i pausen, der ingen smelte med dørene, men der vi så på mulighetene i stedet for å fokusere på det som hadde vært dårlig i første omgang. Vi kom ut med en helt annen innstilling, flyttet beina fortere og vant duellene. Vi må forsøke å finne formelen som gjør at vi klarer det i to omganger. At vi senker skuldrene og dundrer på i kjent EIK-stil."

"Igjen var det fantastisk hvordan publikum bakket oss opp. Det er egentlig dritkult å være EIK-spiller for tiden, og oppleve den interessen som er rundt laget og klubben. Det vet jeg mange andre i garderoben vår også synes. Klubben er nok et sted der vi ikke har vært før, og jeg er veldig glad og stolt over at jeg får være med på det!"

2024 levanger hjemme - helmersen med farlig sjanse før pause.jpg
Andreas Helmersen er farlig framme i første omgang, men skuddet blir reddet av Levangers keeper Morten Sætra.

 

Annonse fra Obos-ligaen: