Bli med på fellesskapet

Det har vært høy aktivitet i og rundt klubben hele vinteren. Og mer vil det bli nå som OBOS-ligaen er i gang.

Annonse:

I januar ble det arrangert et godt besøkt dugnadsmøte i klubbhuset. Dette resulterte i at mange frivillige ble med på laget og har bidratt gjennom vinteren. Det er blitt vist et fantastisk engasjement og stor dugnadsånd i klubben.

Det har gitt synlige resultater i Idrettsparken på Husabø. Det er blitt satt opp ny bortetribune, bølgebrytere og flere seter på hovedtribunen. Det er også gjort mye male- og vedlikeholdsarbeid, for å nevne noe. Det er også mange som allerede er klar for å bidra rundt A-lagets hjemmekamper.

Stort aldersspenn

Her er det behov for frivillige som kan bidra. En av dem som bruker mye tid på Husabø, er Sander Strøm Sivertsen. 17-åringen er en del av medieteamet, og er arrangementansvarlig sammen med Trond Tengesdal. 

– Som arrangementansvarlig er oppgaven å passe på at alt går som det skal på kampdag, at vi har nok frivillige og at disse vet hva de skal gjøre. Jeg og Trond tar også imot NFFs delegat, som kommer til hver kamp. Vi har kampmøte med noen av de involverte før hver hjemmekamp, sier Sander.

433542043_788297792698622_7999892381341024018_n.jpg
Trond Tengesdal skal være arrangementansvarlig på A-lagets hjemmekamper sammen med Sander.

Trond har lang erfaring som delegat selv på de to øverste nivåene i norsk toppfotball. Nå skal han være på andre siden av bordet. 

– Det er gøy og utfordrende på samme tid. Jeg har en del referanser på standarden i andre klubben som delegat. Det er interessant å se hva vi får til på relativt kort tid siden opprykket og resultatene av det som er gjort i Idrettsparken, sier Trond.

Mange roller skal fylles

Georg Hadland er ansvarlig for kampverter, John Mong og Arild Wetteland er sikkerhetsansvarlig. Det er også oppnevnt stadionlege og medieansvarlig. Men det flere behov som må dekkes på kampdag. Det blir i år satt opp en ekstra kiosk, som må betjenes. I tillegg er det behov for flere kampverter.

– Kiosk og kampverter er det vi trenger flest personer til. Vi er allerede mange kampverter, men det vil alltid være sårbart over en hel sesong. Kampverter skanner billetter, vise vei til tilskuere. Det blir satt opp en bod på bortefeltet også. Det betyr at vi i år har to kiosker som må betjenes, sier Sander.

Ønsker du å bidra i og rundt A-laget sine kamper, kan du ta kontakt med Sander på epost:  [email protected] 

– Det er helt i orden å bare være med på noen kamper. De fleste blir med mye, som viser at det er kjekt. Vi er takknemlige for all hjelp vi kan få. Det er bra å ha flere å spille på, sier Sander.

433459845_297646226528955_5110899221618081163_n.jpg
Sander Sivertsen bruker mange timer i klubbhuset på Husabø.

Sin unge alder til tross, får han være med på mye gjennom engasjementet sitt. I februar og mars var Sander i Oslo på samlinger i regi av Norsk Toppfotball. Til stede var representanter fra klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen.

Første samling var Arrangement- og sikkerhetsmøte, mens den andre gangen var det samling for medieansvarlige. På arrangementmøtet reiste han sammen med Trond Tengesdal til Ullevaal stadion. For Sander var det mye nytt, men også bekreftelse på at klubben allerede gjør mye riktig. Trond mener det alltid er noe nytt å lære. 

– Vi har arrangert fotballkamper på Husabø i mange år. Derfor er ikke alt nytt i år, men det er litt nye ting vi kan plukke opp. Det er viktig å være litt "forveden". Man kan lære noe nytt hele tiden, sier Trond. 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: