Bli medlem av EIK!

Her kommer informasjon om å bli medlem i EIK!

Annonse:

Pilen i medlemsmassen i norske klubber har en retning om dagen! 

Klubbdriften og klubbutviklingen er forankret i forutsetningen medlemmene i EIK legger på årsmøtet. Om det er omlegging til kunstgress, VAR-debatt eller stemme over klubbens budsjett

Det er mange engasjerte EIK-sjeler som ikke er medlem i klubben, selv om de kanskje skulle ønske det

Spillere og trenere i barne og ungdomsavdelingen dominerer medlemsmassen.

Ønsker du å bli støttemedlem så send mail til: [email protected]

Legg ved: 

-Fullt navn

-Fødselsdato

-Bostedsadresse

-Telefonnummer

Pris kr: 300

Hvorfor bli medlem?

 

Fellesskap og Tilhørighet

Når du blir medlem i fotballklubben din, blir du en del av et fellesskap som deler dine interesser og lidenskap for sporten. Det handler om å være en del av noe større enn deg selv – et team som støtter hverandre både på og utenfor banen. Dette fellesskapet gir deg ikke bare venner med lignende interesser, men også en sterk følelse av tilhørighet.

Deltakelse og Innflytelse

Medlemskap gir deg også en stemme i klubbens beslutningsprosesser. Gjennom møter og årsmøter kan du være med på å forme klubbens fremtid, påvirke valg av trenere, beslutninger om investeringer og andre viktige saker. Dette gir deg en reell innflytelse på hvordan klubben drives og utvikles.

Identitet og Stolthet

Når du bærer klubbens drakt, føler du en sterkere tilknytning og stolthet over klubben. Medlemskap er en måte å vise din støtte og engasjement på, og det gir deg en følelse av identitet. Du blir en del av klubbens historie og bidrar til å bygge videre på dens arv og tradisjoner.

Annonse fra Obos-ligaen: