Chris Sleveland: Takk for støtten!

Vi tok en liten prat med Chris Thodal Sleveland i det spillerne gikk av banen på Åsane Arena etter å ha vunnet 2-1 mot Åsane i går.

Annonse:

Vår kaptein var svært glad over seier og tre poeng, og kjente også litt klumpen i halsen etter nok en sterk prestasjon på bortebane:

- Det er helt fantastisk det denne gjengen presterer, og jeg er både rørt og stolt over å få lov til å bære kapteinsbindet på armen for dette laget. De slutter aldri å imponere meg, og i dag igjen løp folk til de stupte. Så må vi også tenke at de vi spiller med nå ikke er de samme spillerne som avsluttet en veldig god vårsesong med å slå Mjøndalen. Ikke noe vondt ment overfor noen, men å miste spillere som Heine, Helmersen, Dahlby og Michalsen er noe alle lag på vårt nivå ville ha merket. I det siste har også Horenus, Bjørn og Robert vært skadet.

Hva tenker så Chris om sesonginnspurten?

- Vi er med så det holder. Men har ingenting å tape og ikke noe press på oss. Vi har allerede levert langt over det noen kunne ha forventet på forhånd, og det er helt fantastisk at vi holder fjerdeplassen med så få kamper igjen å spille. Nå satser vi bare på å gi Bryne og Moss god kamp helt inn, så får vi se hva som skjer til slutt!

Chris hadde også lagt merke til at langt over 100 EIK-patrioter hadde tatt turen til Åsane Arena:

- Det er jo helt fantastisk å se hvor mange som reiser på en bortekamp så langt borte. Og derfor ekstra kjekt at vi klarte å gi dem en god opplevelse. Takk for støtten!

Neste bortekamp for Chris og resten av "okka gutta" er den utsatte kampen mot Lyn, som spilles på Bislett stadion førstkommende onsdag.

Annonse fra Obos-ligaen: