Dalane Energi og EIK Fotball styrker og forlenger samarbeidet

Dalane Energi har vært en trofast og langvarig samarbeidspartner for EIK Fotball. Nå styrkes og forlenges samarbeidet. – Svært gledelig. De har vært en solid samarbeidspartner i en årrekke, sier Kenneth Andersen, sponsoransvarlig i EIK Fotball.

Annonse:

EIK Fotball gleder seg over at Dalane Energi har forlenget samarbeidet ut 2026-sesongen og fortsetter som Premium Partner.

 – Vi har nytt godt av hverandre i mange år, og det skal vi fortsette med. Dalane Energi bryr seg om lokalsamfunnet sitt. For oss betyr det mye at vi har Dalane Energi i ryggen som en trofast samarbeidspartner. Langvarige samarbeid gir oss det beste fundamentet for å lykkes med vårt arbeid, sier Kenneth Andersen.

Stolt bidragsyter til barne- og ungdomsavdelingen

Dalane Energi sin logo har de siste årene prydet bak på ryggen på alle drakter til klubbens aldersbestemte lag. Det skal de fortsette med.

– Vårt lokale energiselskap har vært en viktig bidragsyter til vår barne- og ungdomsavdeling. Jeg glad for at de får nyte godt av samarbeidet videre, sier Andersen.

– Dalane Energi heier på arbeidet EIK Fotball gjør for lokalbefolkningen. Vi ønsker å bidra til gode oppvekstsvilkår for barn og unge i regionen vår. EIK gjør en strålende jobb for sine medlemmer og lokalsamfunnet. Samarbeidet med Bufetat og arbeidet med integrering av flyktninger er et av mange eksempler, sier administrerende direktør i Dalane Energi, Idar Sønstabø.

Dalane Energi har også vært på ryggen til damelaget de siste årene. Nytt for sesongen er at Dalane Energi blir å finne på shortsen til herrenes A-lag i OBOS-ligaen.

– Vi gleder oss til å se EIK i aksjon i OBOS-ligaen. De har blitt Dalane-regionen sitt flaggskip i norsk toppfotball, og har virkelig satt vår region på kartet. Dette har stor betydning for lokalt næringsliv. Samtidig tror vi at EIK i OBOS-ligaen vil inspirere og tiltrekke flere barn og ungdommer til idrettsklubbene i Dalane. De er gode forbilder og rollemodeller, sier Sønstabø.

Om Dalane Energi:

Dalane Energi er et av regionens ledende energiselskaper. I Dalane er vi hjertet av lokalsamfunnets energiforsyning. Vi står på hver eneste dag for å styrke posisjon til Dalane med å være en pålitelig partner i utviklingen av distriktet. Vår ambisjon er at innovasjon og nyskapning skal ta Dalane inn i en grønnere fremtid hvor vi tar vare på lokalmiljøet – og samtidig gjør regionen mer attraktiv. Gjennom samarbeid og partnerskap bidrar vi til å bygge en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner av dalbuer.

Dalane Energi eies av de fire Dalane-kommunene Eigersund, Bjerkreim, Sokndal og Lund.

Annonse fra Obos-ligaen: