Damelaget til semifinale

EIKs damelag tok seg til semifinalen i Sparebanken Vest sin vinterserie

Annonse:

Alt lå til rette for en spennende kamp da EIK-damene skulle spille om puljeseier i vinterserien mot Vidar tirsdag kveld.

Første omgang startet med mye feilpasninger og uten at noen lag helt kom til de store mulighetene. EIK har rullert mye på laget, så at samspillet ikke her helt på topp nå i starten av mars skal nok gå bra. Når ballen går og bevegelsen stemmer, viser EIK-damene at de innehar et toppnivå i 3.divisjon. Da dommeren blåste av til pause, hadde lagene hatt noen muligheter hver uten at noen hadde fått ballen i mål. Etter pause hadde nok trenerne gitt litt nye instrukser. EIK-spillerne var mer på, vant ballen og skapt flotte overganger på Vidar. 1-0 til EIK kom etter Emilie Klippen fikk spilt Martine Klippen gjennom som satte ballen fint i mål. Like etter snappet Martine ballen av en Vidar-spiller og gikk rett på mål. Igjen satte hun ballen sikkert til side for keeperen og i mål. Dermed stod det 2-0 til EIK. Dette stresset Vidar-spillerne som igjen ga EIK et par store muligheter til og gå opp i 3-0. Utover omgangen var Vidar også frampå med noen kontringer, men her ryddet forsvaret og keeper Malin Mikalsen glimrende opp. Spillerne på midtbanen til EIK kjempet og løp Vidar i senk. Aurora Fluge driblet bort et par Vidar-spillere, og spilte Oda Sæstad flott gjennom, som fint fikk satt ballen i mål til 3-0! Vidar prøvde seg ved ett par anledninger i på tampen av kampen, men da dommeren til slutt blåste av kampen vant EIK damene fortjent 3-0. Dette er igjen en flott lagseier for damelaget der alle bidrar og viser at det skal bli spennene og følge dette laget videre.

Nå vinner EIK puljen og møter Sandnes Ulf i semifinalen sannsynligvis til helgen. Så følg med på EIKs damelag og møt opp på den kampen!