Finalen venter lørdag

Lørdag kl. 16:00 spiller damelaget vårt finale i vinterserien mot FK Vidar. Kampen spilles på Aarbakkebanen, Nærbø.

Annonse:

For tredje gang i oppkjøringen møter vårt damelag FK Vidar. I de to foregående møtene i vinter har det blitt seier til hvert lag. FK Vidar ble vinner i Rogalandscupen og sendte dermed våre damer tidlig ut av turneringen, mens det i siste gruppespillkamp i Vinterserien ble en sikker seier på 3-0 til våre damer.

En kamp med mange bytter

I den siste kampen hadde imidlertid begge lag 20 spillere med i kampen, da begge lag var klare for semifinale. Dette gjorde det til en kamp med mange bytter, men hvor bredden viste seg større og bedre på EIKs lag.

De to semifinalene

Nå møter de to lagene hverandre nok en gang. Dette skjer etter at våre damer slo Sandnes Ulf 3-1 på egen bane, og FK Vidar borte vant 2-1 over Bryne.

For våre damer ble det en kamp hvor de ikke hadde ballen så mye som forventet, men hvor de sett gjennom hele kampen skapte flest sjanser og dermed fortjent kunne feire seieren etter kampen.

Finalen venter på Nærbø

I finalen får vi trolig se to lag som ønsker å feire den første seieren i en turnering i år. Dermed vil vi nok ikke se like mange endringer som det var i den siste kampen mellom de to lagene. En spennende kamp er garantert i vente, og hvor vinnerviljen vil skinne igjennom fra begge lag. Det er bare å glede seg til kampen.

Kampen har avspark kl 16.00 på Aarbakkebanen i Nærbø - vi håper at mange tilskuere tar veien for å støtte opp om damene våre.

FINALE VINTERSERIEN
Egersunds IK - FK Vidar
16. mars / 16:00 / Aarbakkebanen, Nærbø

Annonse fra Obos-ligaen: