For en fest det ble!

Åpning av B&G Parken og fortjent seier 3-1 over Aalesund. Rett og slett en fantastisk lørdagsettermiddag for alle EIK-patrioter!

Annonse:

Aalesund tok ledelsen tidlig i kampen da Markus Karlsbakk fikk gå over en hel banehalvdel og avslutte forbi Knut-Andre Søyland Skjærstein, men "okka gutta" slo tilbake på mesterlig vis og dominerte resten av første omgang.

Heine Åsen Larsen og EIK raget høyest i lørdagens kamp i B&G Parken.

Ballen smalt en gang i stolpen bak Sten Grytebust, og vi fikk også en scoring annullert før Stian Rokås Michalsen utlignet på et utsøkt direkte frispark fra rundt 2o meters hold. Like før pause sendte Henrik Falchener oss i ledelse 2-1 da han fikk satt tåa på ballen etter et hjørnespark.

I andre omgang stod vi svært godt i mot alt Aalesund kom med, og på overtid sendte Magnus Lankhof Dahlby de over 1200 tilskuerne til himmels med sin 3-1-scoring.

Totalt sett en svært fortjent seier, i en kamp der vi virkelig stod opp og viste at vi er et lag av mannfolk!

Knut-André Søyland Skjærstein redder foran Aalesunds Metodi Maksimov mot slutten av kampen. Vår solide sisteskanse fikk Maksimovs knotter i brystet, men kom seg på beina med litt behandling.

Hovedtrener Kjell André Thu hadde dette å si om kampen: - Det ble den festen vi hadde håpet å by på. Jeg tror vi vinner sjansestatistikken ganske klart, og responderer veldig bra etter å få en i fleisen helt i starten. Vi tar tak i kampen og produserer en del store sjanser før vi får uttelling. Så blir andre omgang litt mer åpen, men denne gangen klarer vi å bikke kampen i vår favør når vi går opp til 3-1 i stedet for at de utligner. Vi ser bedre ut defensivt enn i de to første kampene, og i store perioder er vi rett og slett veldig gode.

KAMPFAKTA:

EIK - Aalesund 3–1 (2–1)
OBOS-ligaen

B&G Parken, 1200 tilskuere
Dommer: Mohammed Hafezi

Mål: 0–1 Markus Karlsbakk (2), 1–1 Stian Rokås Michalsen (37), 2-1 Henrik Falchener (45), 3-1 Magnus Lankhof Dalby (90)

Gule kort EIK: Ingvald Sandvik Halgunset, Justin Salmon