For en syk kveld

Vi lå under 4-0, men snur på utrolig vis og vinner 5-4 på Nadderud mot Stabæk, For en syk kveld det ble!

Annonse:

Vi visste på forhånd at det ville bli tøft på Nadderud, mot et lag som rykket ned fra Eliteserien i fjor. Og Stabæk kjørte egentlig helt over oss den første halvtimen.

Vi fikk straffe i mot og baklengsmål allerede før stadionuret viste fem minutter, og etter 19 minutter lå vi under med tre mål.

Utover i første omgang åt vi oss inn i kampen rent spillemessig, og i minuttene før pause hadde både Andreas Helmersen og Horenus Tadesse store muligheter til å redusere.

Vi la om til 3-4-3 i pausen, og gjorde et par bytter, noe som gjorde at vi så mye bedre ut da andre omgang begynte. Men det var Stabæk som kontret inn 4-0 etter en liten times spill.

Andreas Helmersen reduserer til 3-4

Det som skjedde derfra og ut er vanskelig å beskrive med ord, men i løpet av en halvtime scoret vi fem ganger og tok en episk seier på Nadderud som vil bli snakket om i årevis.

KAMPFAKTA:

Stabæk – EIK 4–5 (3–0)

Nadderud stadion, 982 tilskuere.

Mål: 1–0 Thomas Roberts (str. 5), 2–0 Oskar Spiten-Nysæter (14), 3–0 Sebastian Olderheim (19), 4–0 Rasmus Eggen Vinge (57), 4–1 Justin Salmon (62), 4–2 Andreas Helmersen (70), 4–3 Helmersen (72), 4–4 Magnus Lankhof Dahlby (88), 4–5 Henrik Elvevold (90).

Dommer: Eivind Bodding, Haga.

Gule kort: Nikolas Walstad, Stabæk, Chris Sleveland, Ådne Midtskogen, Horenus Tadesse, Magnus Lankhof Dahlby, Egersund.

Lagene:

Stabæk (3-4-1-2): Sondre Rossbach – Kasper Pedersen, Nicolai Næss, Nikolas Walstad – Fillip Jenssen Riise, Magnus Christensen, Thomas Roberts, Karsten Ekorness (Jon Haukvik Øya fra 66.) – Sebastian Olderheim (Herman Geelmuyden fra 78.) – Rasmus Eggen Vinge, Oskar Spiten-Nysæter (Brage Tobiassen fra 66.).

Egersund (4-3-3): Knut André Søyland – Jo Stålesen (Justin Salmon fra 45.), Ådne Midtskogen, Henrik Falchener, Kristian Eggen (Magnus Lankhof Dahlby fra 73.) – Ingvald Halgunset (Daniel Ghebreyohannes Yrga-Alem fra 45.), Chris Sleveland, Horenus Tadesse (Henrik Elvevold fra 85.) – Heine Åsen Larsen, Andreas Helmersen, Stian Michalsen.