Før kampen: Lyn

Etter en vellykket bortekamp i Bergen tar tigrene turen til hovedstaden for å møte Lyn.

Annonse:

Kampstart er klokka 19:00.

De to nyopprykkede lagene har imponert stort og det skiller bare fem poeng fra EIK på 4. plass til Lyn på 7. plass. Lyns seiersrekke på to kamper ble effektivt stoppet av formlaget Raufoss på søndag. Lyn har vekslet mellom å spille på Bislett stadion og Nadderud denne sesongen. Onsdagens kamp skulle i utgangspunktet vært spilt tidligere, men ble flyttet på grunn av annen aktivitet på Bislett. 

Innbyrdes oppgjør. 

Lagene møtes for sjette gang i seriesammenheng. Første møte var i 2014 da vi vant 1-0 på Bislett etter scoring fra Stian Vigrestad og 2-0 på hjemmebane etter mål fra Kenneth Grande og Espen Skogen. Vårens møte endte 1-1 i Idrettsparken etter en sein utlikning fra Magnus Lankhof Dahlby. Det er litt over et år siden vi møttes på Bislett stadion i PostNord-ligaen. Da vant Lyn 2-1, mens vi vant 2-1 hjemme samme sesong. 

Publikumsinfo

Mot Åsane var det rundt 125 på bortefeltet da vi slo Åsane. Like enkelt er det ikke å få med seg onsdagens oppgjør. Likevel vet vi at flere har tatt turen og i tillegg er det mange lojale EIK-supportere med base i Oslo. Billetter kjøpes her

Kampen kan også ses på TV2 Play og Dalane Tidende sine nettsider. 

Annonse fra Obos-ligaen: