2024 lyn hjemme helmersen med stupheading

Før kampen: Ranheim

Lørdag klokka 16 møter vi Ranheim på bortebane.

Annonse:

Etter hjemmekamper mot HamKam og Lyn, er det duket for bortekamp igjen. Vi står med tre seire og to uavgjorte etter fem spilte seriekamper. Dette blir første gang vi møter Ranheim i seriesammenheng. 

Møter gamleklubben

I EIKs stall er det tre spillere som har spilt for Ranheim tidligere. Robert Williams og Magnus Sandvik Høiseth ble begge hentet fra lørdagens motstanderlag. Andreas Helmersen var på banen 25 ganger for Ranheim i 2018, da de spilte i Eliteserien, før turen gikk til Hødd og Raufoss.

Én seier så langt

Med unntak av eliteseriespill i 2018 og 2019, har Ranheim vært i 1. divisjon siden 2010. Laget har blitt trent av Kåre Ingebrigtsen siden januar i fjor. Så langt har det blitt seier mot Sandnes Ulf, uavgjort mot Åsane og Lyn, og tap mot Kongsvinger og Moss. Det gjør at Ranheim ligger på 12.-plass. I cupen slo de Melhus i 1. runde, men tapte 1-2 hjemme for Raufoss i 2. runde.

Skadesituasjonen

For EIKs del er Bjørn Mæland, Adrian Bergersen og Tord Johnsen Salte fortsatt ute med skader. Tord har nylig gjennomført operasjon, mens Adrian dessverre har fått tilbakeslag i opptreningen sin. Madiodio Dia må også stå over kampen etter utvisningen mot HamKam i cupen. 

Praktisk info

Om du har tenkt deg til Extra Arena for å støtte Okka Gutta, kan du finne nyttig info på forhånd her

Informasjon om billettkjøp finner du her

TV

Kampen vises som vanlig på TV2 Play, Direktesport og Dalane Tidendes hjemmesider.

Easy viser også alle EIKs bortekamper.

 

Annonse fra Obos-ligaen: