Gikk tomme for energi etter pause

Vi ledet 1-0 ved pause på Bislett etter en flott første omgang, men etter to lette baklengs etter pause gikk vi tomme for energi og tapte 2-1 for Lyn.

Annonse:

Jørgen Voilås leverte et strålende forarbeid da Justin Salmon ga oss ledelsen tidlig i kampen, i en omgang der vi var klart friskest.

Like etter pause sendte Sivert Strangstad et altfor løst tilbakespill inn mot egen keeper. Jacob Hanstad takket og bukket og utlignet for hjemmelaget, som fikk skikkelig blod på tann.

Deretter holdt vi unna til midt i omgangen, da vi ble altfor passive i duellspillet foran eget mål. Ballen dalte til slutt opp foran Andreas Hellum, som dundret inn Lyns vinnermål fra kloss hold.

Resten av kampen klarte vi sjelden å ta fram nok energi til å utfordre Lyn, men vi fikk to gedigne sjanser på overtid da først Jonas Skulstad sendte i vei et tilbakespill som gikk stanga ut, før Jack Lahne headet like over på det påfølgende hjørnesparket.

Mot slutten av kampen fikk Robert Williams marsjordre etter sitt andre gule kort, mens trener Kjell Andre Thu også må se hjemmekampen mot Kongsvinger fra tribunen etter å ha fått sitt fjerde gule kort for sesongen.