Idrettsparken får nytt navn

Fra og med i dag vil det offisielle navnet på hovedbanen være B&G Parken

Annonse:

Det har vært en innholdsrik vinter med en rekke oppgraderinger på anlegget i Idrettsparken. Den mest åpenbare endringen er omlegging til kunstgress på hovedbanen.

Gravearbeidet ble utført av Bertelsen & Garpestad. De har også sikret seg rettighetene til navnet på banen, som altså vil hete B&G Parken.

Gjelder for 10 år

Avtalen strekker seg over 10 år, og salg av navnerettighetene har vært en viktig del av finansieringen av prosjektet.

– EIK og Bertelsen & Garpestad har en historie som går flere tiår tilbake. Derfor er det ekstra gledelig at navnet på vår nye bane blir B&G Parken, sier kommersiell leder i EIK, Kenneth Andersen.

Til glede for mange

– B&G er opptatt både av fortid og fremtid, og B&G Parken har elementer i seg av det gamle navnet som var Idrettsparken. Samtidig så starter nå en ny tidsregning for klubben, med kunstgress på vår hovedbane. Dette vil øke brukstiden slik at gutter og jenter i klubben fremover vil få et enda bedre trenings og kamptilbud, fortsetter Andersen.

I tillegg til at de har kjøpt navnerettighetene, så har jobben som er utført med grunnarbeidet som vanlig har vært i verdensklasse. Hadde det vært divisjoner i entreprenørbransjen så hadde definitivt B&G vært i Eliteserien.

Nå gleder vi oss til en spennende sesong med OBOS-ligaen i B&G Parken!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: