Justin Salmon blir EIK-spiller

Justin Salmon har skrevet under en kontrakt med EIK som gjelder for to år. Svensk-liberianeren har imponert både på trening og i kamp, og blir en fin tilvekst til troppen vår.

Annonse:

De tre siste sesongene har 25 år gamle Justin spilt for Degerfors i Allsvenskan. Der er han bokført med totalt 21 kamper fra start og 29 innhopp fra benken. 

Justin er født i Stockholm, og var i Brommapojkarna gjennom barndom og ungdom, for øvrig samme klubb som tidligere EIK-spiller Martin Falkeborn. Senere gikk turen til Eskilstuna City FK, Karlslunds IF og Västerås SK, før han kom til Degerfors i 2021-sesongen.

Justins far er fra Liberia, og han er derfor kvalifisert for landslagsspill for den afrikanske nasjonen, der han så langt har spilt 7 A-landskamper.

2024 justin salmon på trening 01.jpg
Justin Salmon fotografert på EIK-trening sist uke.

Det er en teknisk god og offensiv midtbanespiller vi har signert, og trener Kjell André Thu er overbevist om at han vil bli et aktivum på årets EIK-lag:

"Justin har vært veldig god og overbevist oss den tiden han har vært med oss. Vi er veldig trygge på at vi får inn en meget god fotballspiller og en veldig reflektert fyr som passer godt inn i gruppa. Han kommer til å gi oss veldig god konkurranse i midtbanen, og med sin teknikk og overblikk kan han spille på alle plasser på midten. Vi tror at han kommer til å ta store steg hos oss, og da har vi er kanonbra midtbanespiller som kan dominere på OBOS-liga-nivå."

Justin Salmon er spilleklar for EIK til serieåpningen mot Sandnes Ulf på mandag.

2024 haugesund - justin salmon.jpg
Justin Salmon (med nr 26 på ryggen) spilte fra start i treningskampen mot Haugesund på søndag.

 

Annonse fra Obos-ligaen: