Kjempegave fra Sparebanken Vest

EIK fotball fikk i dag en flott gave fra Sparebanken Vest på hele 3 millioner kroner! Gaven skal brukes til å oppgradere hovedbanen i Idrettsparken.

Annonse:

I dag formiddag hadde EIK Fotball Sparebanken Vest på besøk. Banksjef Ommund Braut og senior rådgiver på privatmarked Hanne Mette Haver hadde med seg en gavesjekk på hele 3 000 000 kroner.

Sammen med andre gaver/sponsormidler fra gode lokale støttespillere, betyr det at baneprosjekt inkludert kunstgress og flomlys nå kan realiseres. 

"Vi er svært glade for denne gaven fra Sparebanken Vest, som nå sikrer oss finansiering for prosjektet med bane og flomlys på Husabø. Dette vil gi et fantastisk løft for hele klubben. En ting er kravene om flomlys for å spille i OBOS-ligaen, men dette er fasiliteter som kommer hele klubben til gode. Igjen må vi bare få takke Sparebanken Vest, som vil pryde brystet på drakten med sin logo også  i 2024-sesongen."

Matteus Bårdsen, Daglig leder

Skjermbilde 2024-02-19 kl. 16.33.28.png
Banksjef Ommund Braut og daglig leder Matteus Bårdsen i god drøs
Skjermbilde 2024-02-19 kl. 16.34.01.png
Klubbadministrator Kenneth Andersen var også svært fornøyd med at klubbens baneprosjekt nå kan realiseres

Banksjef Ommund Braut i Sparebanken Vest har følgende å si om gaven:

"Vi gir denne gaven til EIK fordi vi ser nødvendigheten av tiltaket. Vi så hvor de spilte de siste kampene sine i fjor, og om vi kan bidra til at de avslutter sesongen på hjemmebane med flomlys, er det helt enestående for vår del. Mye av overskuddet til banken skal tilbake til lag og organisasjoner, og EIKs søknad er en av de bedre søknadene vi har fått på en stund."

Braut legger også til følgende: 

"Det er viktig for oss at det gis like muligheter for både herrer og kvinner. Når både kvinnelaget og barne- og ungdomslagene nå kan spille i flomlys i Idrettsparken, på lik linje med OBOS-ligalaget, er det veldig kjekt for oss å ha bidratt til dette."

Annonse fra Obos-ligaen: