Knepen seier mot Muras United

Det ble seier også i andre treningskamp under oppholdet i Tyrkia, denne gang 2-1 mot Muras United.

Annonse:

Dagens motstander viste seg å være mye bedre enn Alga Bishkek, som vi møtte på mandag, og bare et mål skilte lagene etter 90 minutters spill.

EIK tok ledelsen etter to minutters spill, da Ingvald Sandvik Halgunset banket ballen i mål etter et hjørnespark (video over).

Muras United, som før denne sesongen har forsterket stallen med ikke mindre enn ti utlendinger, utlignet på et fint angrep etter et kvarters spill, men bare to minutter senere scoret EIK seiersmålet.

Justin Salmon satte opp Jo Stornes Stålesen på høyresiden. Andreas Helmersen møtte innlegget på første stolpe og satte ballen i mellom beina på Muras sin keeper.

KAMPFAKTA:

Muras United - EIK 1-2 (1-2)

Belek, Tyrkia

Mål: 0-1 Ingvald Sandvik Halgunset (2), 1-1 (15), 1-2 Andreas Helmersen (17)

EIKs lag 1. omgang:

Anders Klemensson, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Fanuel Ghebreyohannes, Heine Åsen Larsen, Justin Salmon, Ingvald Sandvik Halgunset, Adrian Bergersen, Andreas Helmersen, Stian Rokås Michalsen

EIKs lag 2. omgang:

Knut-André Søyland Skjærstein, Robert Williams, Henrik Falchener, Bjørn Mæland, Oskar Opsahl, Chris Thodal Sleveland, Heine Åsen Larsen, Henrik Elvevold, Kristian Kjeverud Eggen, Jørgen Voilås, Stian Rokås Michalsen

Innbyttere mot slutten av kampen: Magnus Lankhof Dahlby og Jonas Øvsthun Jørgensen