Kristian Kjeverud Eggen klar for EIK

Kristian har signert for ett år med klubben. Han spilte sist for Notodden.

Annonse:

Etter tre sesonger og 65 kamper for Notodden i PostNord-ligaen, blir han altså EIK-spiller ut 2024. Eggen har tidligere vært i Elverum der han fikk to kamper i OBOS-ligaen, og har vært innom Nybergsund IL Trysil.

Thu sier følgende etter signeringen av den 25 år gamle midtbanespilleren fra Notodden 

– Kristian er en anvendelig spiller, som jobber hardt hver dag for å bli bedre, har gode holdninger og er en ledertype. Han hadde en god sesong for Notodden i fjor og vi tror han er klar for å ta neste steget, og vi skal jobbe hardt for at han fortsetter den gode utviklingen hos oss, sier Kjell André.

Kristian Eggen

– Jeg er utrolig fornøyd med å ha signert for Egersund. Det er en veldig spennende klubb med stort potensiale, som jeg gleder meg til å bli en del av. I tillegg så er det fine folk i og rundt klubben, sier Eggen. 

Han gleder seg til å komme i gang, og har blitt tatt godt i mot av både spillere og trenere. Videre ser Kristian fram til resten av oppkjøringen og sesongen i OBOS-ligaen.

– Mine mål for sesongen er å kunne ta nye steg og bidra mest mulig både på og utenfor banen sånn at klubben får en best mulig sesong, sier Eggen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: