Lyse og EIK inngår langvarig samarbeid

EIK kan stolt presentere at Lyse går inn som sponsor fra og med denne sesongen

Annonse:

Som Lyse, har EIK over hundre år med historie. Klubben ble stiftet i 1919 og har over 1000 aktive medlemmer. Fotballen har flest medlemmer, og denne våren skal A-laget debutere i OBOS-ligaen. Det er med andre ord en spennende tid i Eigersund.

"EIK er en flott og solid klubb som engasjerer bredt i Dalane, så nå gleder vi oss til å bli med på laget for å støtte opp om det gode arbeidet som gjøres i klubben. EIK leverer ikke bare innen idrett, de gjør seg også bemerket som en engasjert samfunnsaktør. Vi opplever at Lyse og klubben står på felles verdigrunnlag hvor nettopp samfunnsengasjement og inkludering står sentralt, så dette tror vi vil bli veldig bra,"
Cathrine Suttie, sponsoransvarlig i Lyse.

 

«EIK e mær enn bare fotball» er slagordet til EIK. Det vises blant annet gjennom samarbeid med Bufetat, skolen, systematisk arbeid for integrering av flyktninger, og samarbeid med Fyrlyssenteret. Slagordet står godt til Lyses visjon om å være mer enn et selskap.

 

EIK er svært fornøyde med å få en stor og solid aktør som Lyse inn i vårt sponsornettverk. Vi har hatt en flott dialog over tid for å bli bedre kjent med hverandre, og det er gledelig å se at vi står for et felles verdigrunnlag. Samtidig, så er den langvarige avtalen et tegn for oss i klubben at den jobben som gjøres av både på og utenfor banen blir satt pris på
Kenneth Andersen, sponsoransvarlig, EIK Fotball

 

Avtalen er på tre år, og innenfor nivået som EIK betegner som hovedsponsor. Lyse vil blant annet bli profilert på stadion samt få plass i nettverket som består av ca 150 bedrifter. Gjennom samarbeidet vil partene jobbe for å være gode lagspillere og ambassadører for hverandre.

Lyse er eid av 14 kommuner i Sør-Rogaland, deriblant Eigersund, og vi har en tid ønsket oss en sterkere tilstedeværelse i sørfylket. At det ble EIK synes vi er veldig stas, avslutter Cathrine Suttie.

 

Dette er Lyse:

Lyse er et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Konsernet er blant landets største produsenter av fornybar vannkraft, Norges største tilbyder av fiberbasert bredbånd, og vi bygger landets tredje mobilnett. Vi leverer produkter under merkevarene Altibox, Ice og Lyse. Vårt mål er å bygge og å utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Konsernet teller i dag rundt 2100 ansatte og er heleid av 14 kommuner. Konsernets verdiskaping går tilbake til fellesskapet.

Annonse fra Obos-ligaen: