Mæland er med videre

Bjørn Mæland har forlenget kontrakten med to år! Han fortsetter dermed som EIK-spiller ut 2026-sesongen.

Annonse:

23-åringen har spilt for EIK siden 2022 og har nådd 82 kamper for A-laget. Han var blant lagets viktigste da vi rykket opp i 2023 og det er svært gledelig at han blir med videre. Valget med å forlenge var ganske enkelt for midtstopperen som var på utgående kontrakt. 

– Jeg signerer for EIK fordi jeg føler jeg vil utvikle meg best her de neste årene med OBOS-spill. Her vet jeg hva jeg kommer til, og har en god rolle i laget og ønsker å være med på utviklinga til klubben, sier Bjørn.

 

Tøff sesong

Denne sesongen har blitt spolert av skader for Bjørn, som er en del av kapteinsteamet i klubben. Han måtte av banen i første seriekamp mot Sandnes Ulf med skade.

– Det har vært en vanskelig sesong for min del. Skaden i serieåpninga gjorde at jeg mistet fire måneder med fotball, sier Mæland.

Fra serieåpningen mot Sandnes Ulf
Fra serieåpningen mot Sandnes Ulf

Ny skade

I sommer ble det comeback mot nettopp Sandnes Ulf igjen, denne gang i treningskamp i B&G Parken. Etter dette har det blitt seks kamper i OBOS-ligaen. Dessverre fikk han en skade på forsiden av låret for noen uker siden som var verre enn først antatt. Nå fortsetter jobben med å komme tilbake.

– Jeg var i gang og fikk kjenne litt på ball igjen, før jeg fikk en skade i forsiden av låret i september som satt meg ut av spill igjen. Det har vært et tøft år som det er bare å sette en strek over og jobbe knallhardt for å slå tilbake og holde meg skadefri.

Vi gleder oss over at Bjørn er med videre og ser fram til han er tilbake på banen! 

Annonse fra Obos-ligaen: