Mye folk på Kick-off

Det var stinn brakke med EIK-supportere i alle aldre da vi arrangerte vårt årlige kick-off, før fotballsesongen for alvor starter med bortekamp mot Ulf i Sandnes om 12 dager.

Annonse:

Konferansier Jarl André Aaserud presentere både spillerstall og trenerteam, mens daglig leder Matteus Bårdsen orienterte om rikets tilstand når det gjelder det utenomsportslige, i første rekke anlegget på Husabø.

2024 kickoff øyvind og matteus.jpg
Øyvind Kvassheim og daglig leder Matteus Bårdsen på scenen.

Muntrasjonsråd Øyvind Kvassheim var også oppe på scenen for en liten pep-talk, mens Tigerflokkens unge representanter også fikk tatt et par kamprop fra scenen. Noen heldige frammøtte ble trukket ut som vinnere av flagg, skjerf, drakter og billetter.

2024 kickoff tigerflokken.jpg
Disse ungdommene satser på å gi laget okka stor støtte i sesongen 2024.

Vi minner om at billettene til årets første hjemmekamp mot Aalesund blir lagt ut for salg klokka 13:00 i morgen.

Når det gjelder supporterutstyr, så venter vi på en stor forsendelse med skjerf, luer og caps. Men denne nådde dessverre ikke fram til kveldens arrangement. Også draktene er forsinket, men vi vil legge ut info fortløpende på nettsiden når alt dette er i salg.

2024 kickoff spillere.jpg
Speaker Jarl André Aaserud presenterer årets kapteintem.

EIK retter en stor takk til Fonn Brygge, som velvillig lot oss bruke "lekteren". Vi håper og tror at det unike lokalet vil bli mye brukt av fotballsupportere fra det ganske land utover i sesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: