Norrøn Rehabilitering AS Blir med ut 2026

Norrøn Rehabilitering AS har tegnet en lengre avtale ut 2026.

Annonse:

Norrøn Rehabelitering AS blir blir med dette VIP-sponsor i EIK. Daglig leder, Matteus Bårdsen, sier han er meget fornøyd med og få med seg Norrøn Rehabilitering AS på laget og ser frem til samarbeidet. På bildet over har Bårdsen med seg Kevin Tengesdal, som er daglig leder i Norrøn Rehabilitering AS.

Viktig bidragsyter 

Vår VIP-sponsor hjelper til på flere områder. Blant dette er søknader til mediebrakkene som klubben ønsker å montere på taket til hovedtribunen i Idrettsparken. Norrøn Rehabilitering bidrar også på andre nødvendige oppgraderinger som må gjøres på stadionanlegget etter opprykket til OBOS-ligaen. Godt samarbeid om brakkene er meget god hjelp for oss og setter stor pris på hjelpen og bidraget.

Om Norrøn Rehabilitering:

Ble etablert 1. september 2021 og utfører jobber over et stort spekter innen tømrerfaget og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Nørrøn Rehabilitering er opptatt av kvalitet og kundens behov og ønsker. De legger stor vekt på å holde seg oppdatert i en bransje som utvikles raskt. 

Mer informasjon finner du på deres nettsider https://norron-rehabilitering.no/

Annonse fra Obos-ligaen: