Oppdatering Idrettsparken

Det er tid for noen dagers påskeferie for de fleste. Da kan det passe med en liten oppdatering om arbeidet med å gjøre Idrettsparken klar for OBOS-ligaspill:

Annonse:

De siste ukene har Bertelsen & Garpestad gravd bort gressdekket på hovedbanen og skiftet ut den øverste halvmeteren med masse. Det har blitt fylt på rundt 40 cm med grovt pukk og et rundt ti centimeter tykt lag med singel. Like etter påske skal det legges på et tynt lag med sand, før det er klart for å legge kunstgress. Kunstgresset har ankommet, og ligger i ruller på løpebanen. Arbeidet med å legge gresset vil starte mot slutten av neste uke.

Rørleggere fra VoldenTollefsen har lagt ned drensrør og ledninger til vanningsanlegget rundt banen. Det nye vanningsanlegget er kraftige saker, og vil ha rundt ti meter overlapp over midten av banen, slik at en vil komme til overalt med vann.

På tribunen har det blitt sveist på en ekstra søyle, samt en ramme som skal bære mediebrakkene på taket. Dette har delvis blitt gjort av AkerSolutions, og delvis på dugnad. Det gjenstår noen formaliteter før selve brakkene kan heises på plass, men de står klare like bak tribunen.

Kystbygg AS har også laget en billettbod, som nå står klar i nordre enden av tribunen. Under kampene vil denne være bemannet, for å hjelpe tilskuere samt å betjene presse og gjester som skal ha fribilletter.

På Hognestadsiå står den nye bortetribunen klar. Det kan slippes inn maksimalt 175 tilskuere på denne seksjonen, der 125 får plass på sittetribunen, mens det er plass til 50 langs gjerdet.

Vi vil komme tilbake med nærmere info om publikumslogistikken på hjemmekampene, men i grove trekk skal bortesupportere loses inn via porten midt på banen på Hognestadsiå, mens alle andre tilskuere skal bruke innganger ved "trekanten" eller i nordre enden av tribunen. Inngangen ved Egersundshallen er forbeholdt spillere, dommere og andre som har offisielle roller på kampdagene.

Av andre ting, så skal det settes inn et vindu i enden av utstyrsboden mot treningsbanen. Her skal det innredes en "supporter-shop" som skal være åpen på kampdagene. Vi venter inn en større forsendelse med nytt supporterutstyr like etter påske.

Vi er også i gang med prosessen med å sette opp flomlys på hovedbanen, og regner med å ha disse oppe før det begynner å mørkne til høsten.

Til slutt en påminnelse om at det begynner å bli få sitteplassbilletter igjen til åpningskampen mot Aalesund.

Billetter kjøpes her

Annonse fra Obos-ligaen: