Oppdatering Idrettsparken - onsdag

Arbeidsfolkene har hatt en ny effektiv dag i Idrettsparken, der det går raskt framover i arbeidet med å oppgradere stadion.

Annonse:

Det er rett og slett imponerende å se den effektive logistikken når lastebil etter lastebil ruller inn på stadion for å kjøre bort masse. Det går som et samlebånd rett og slett, og det er lett å se hvorfor Bertelsen & Garpestad er i eliten når det gjelder det meste innen anlegg og konstruksjon.

idrettsparken_13_mars_03_graving.jpg
Effektiv logistikk når mange kubikk med sand skal kjøres bort.

Samtidig med at massen ble kjørt bort i rasende tempo, var en gjeng i gang med å heise på plass et betongfundament som skal bære den ekstra stålbjelken som må til for å kunne sette opp tre mediebrakker på tribunetaket (øverste bildet). 

Aker Solutions har sveist en stålramme som skal heises på plass over tribunen for å bære mediebrakkene. Ramma vil bli heist på plass i løpet av de nærmeste dagene.

idrettsparken_13_mars_06_mediebrakke.jpg
Vinduene på plass i mediebrakkene som skal heises opp på tribunetaket.

Bortetribunen ble reist i går kveld. Det som mangler nå er å skru fast setene, og sette opp de siste rekkverkene og trappene.

idrettsparken_13_mars_05_tribune.jpg
Bortetribunen reiser seg. Her blir 120 sitteplasser. De blå setene ligger på løpebanen, klare for montering.

Samtidig var også rørleggere fra VoldenTollefsen i gang med å bære på plass rørene som skal frakte vann til vanningsanlegget. Disse rørene skal graves ned i grøfter rundt banen, og koples til de eksisterende vanntankene.

 

Annonse fra Obos-ligaen: