Oppdatering rundt administrasjonen og det sportslige apparatet

Under finne du informasjon om hvordan EIK sin administrasjon og det sportslige apparatet vil se ut fremover.

Annonse:

Som en del av strategien til EIK Fotball videre så ser vi at 1,7 årsverk i administrasjonen er alt for lite. Spesielt med bakgrunn i klubbens vekst i antall medlemmer, og etter opprykket til OBOS-ligaen. Derfor blir nå følgende tiltak gjort: 

Sportslig apparat

Kenneth Andersen har fra 01.09 kommet tilbake til 100% stilling i klubben. Med å gå tilbake til 100% stilling skal han bruke tid på scouting, og det sportslige rundt vårt A-lag.Han vil da i tillegg til tittelen som kommersiell leder, ha en rolle som sportsjef/scout. 

Ellers vil ting være som i år bare det skjer en endring i trener på A-lag herrer. Kenneth Andersen og Matteus Bårdsen i samråd med trenerteamet vil være de ansvarlige for det sportslige rundt A-laget. Dvs det i grunnen er svært lite endringer fra i år, men teamet blir styrket med 30% arbeidskapasitet

Oppgaver som kontraktsforhandlinger, kontakt med klubber, spillerlogistikk og scouting er fordelt internt i teamet. Samtidig ser vi at vi som klubb har den størrelsen vi har, og da må alle fire i teamet jobbe tett sammen for best sportslig-vilkår. Det ser vi fra arbeidet i år har fungert svært godt, og må dyrkes videre.

Kommunikasjon inn til det sportslige apparatet forblir som nå

Administrasjon

Vi ser også med alle oppgavene som er i klubben, så ønsker vi en 100% ansatt til i administrasjonen. Dette er for å avlaste ansatte/styret med oppgaver, noe som også gir større mulighet for videreutvikling. 

Denne stillingen kommer utlyst i løpet av kort tid. Tittelen på stillingen er "administrativ medarbeider"

Matteus Bårdsen (daglig leder) og Kenneth Andersen (kommersiell leder) fortsetter ellers tilsvarende normalt med de oppgavene de har den dag i dag

Annonse fra Obos-ligaen: