Patrik Bladh blir ny Toppspillerutvikler

Den 40 år gamle svensken Patrik Bladh er ansatt som EIK Fotballs nye Toppspillerutvikler

Annonse:

Egersunds IK Fotball har gleden av å meddele at vi har ansatt 40 år gamle svensken Patrik Bladh som ny Toppspillerutvikler. Patrik har UEFA A og A Youth og har også utdanning som lærer med spesialisering i fotball. Patrik har med seg erfaring fra ulike aldersgrupper i fotball, fra ungdomsfotball til seniorfotball, og har dermed et erfaringsgrunnlag fra de ulike aldersgruppene som han skal være en del av i EIK. Senest kommer han fra en deltidsrolle i akademiet ved GAIS, hvor han var med i trenerteamet rundt G17.

Patriks rolle som Toppspillerutvikler i EIK blir at bidra til å heve nivået til ungguttene våre. Han blir hovedtrener for vår G17/G19-gruppe, akkurat som han vil ha en omtrent lik rolle rundt et annet ungdomslag. I tillegg skal han ha oppfølging på de unge spillerne som er i A-lagstroppen. Han skal utover dette bistå John i ulike tiltak og på trening mot de yngre ungdomslagene på guttesiden.

Utviklingsleder John Petersen sier om ansettelsen av Patrik;
«Vi er glade for at det endelig er signeret. Det har vært en lang prosess, og vi har hatt samtaler med mange gode kandidater.

Patrik skilte seg imidlertid ut med sin erfaring innen spillerutvikling. Hans tilnærming til trenerjobbet fanget raskt vår interesse, og vi gleder oss til å se ham jobbe med våre unge spillere i klubben. Og viktigst er hans ønske i forhold til en spillestil lik den vi ønsker å se hos EIK, med fokus på en offensiv spillestil som krever gode tekniske ferdigheter.

Vi tror på dette er et godt neste skritt for klubben vår og for området generelt, så vi forhåpentligvis vil være enda sterkere i å utvikle unge lokale spillere som kan ha en god fremtid i fotball, enten det er på høyt nivå eller bredere nivå."

Patrik kommer til Egersund i midten av mars. Vi gleder oss til å byde Patrik velkommen til Egersund og EIK.

Foto; Oskar Mörnefält, Smålands-Tidningen

Annonse fra Obos-ligaen: