Publikumsinfo EIK - Levanger

Onsdag spiller vi sesongens tredje hjemmekamp i OBOS-ligaen, mot Levanger FK. Avspark er klokka 19:00 i B&G Parken.

Annonse:

Under følger informasjon til publikum, som vi ber alle sette seg inn i. Sjekk gjerne ut teksten sammen med kartet umiddelbart under her:

tribune og trafikk kart bg parken.jpg
 

BILLETTER:
Pr tirsdag kveld er det fortsatt en del ledige billetter både på sitteplassene og ståplassfeltene. Men vi oppfordrer likevel alle til å forhåndskjøpe billetter før de kommer til stadion.

Billetter kjøpes her

 

BILLETTKONTORET:
Her kan de som skal ha adgang til VIP-området hente sine billetter fra klokka 17:45. Presseakkreditering og fribilletter hentes også her. Andre "vanlige" billetter som ikke er forhåndssolgt kan også kjøpes her før kampen. Merk at dette er kun dersom kampen ikke er utsolgt på forhånd.

PORTENE ÅPNER KLOKKA 18:00
Vi åpner portene til alle tribuneseksjonene klokka 18:00. 

PÅ STADION:
Det vil være vakter ved alle inngangene som skanner billetter før dere går inn på stadionområdet. Publikum på klubbhussiden bruker hovedporten, der det blir skanning i en sluse ved siden av billettkontoret. Publikum på Hognestadsiå får sine billetter skannet i enden av "trekanten" eller ved porten midt på langsiden. Se kart lenger oppe.

OMKJØRING VED HUSABØ UNGDOMSSKOLE:
Veien forbi Husabø ungdomsskole er fortsatt stengt. Kjørende som kommer opp Kjeld Bugges gate må fortsette helt ned til Prestegårdsveien og ta til venstre mot Husabø skole og parkeringsplassen på "trekanten".

HUSABØVEIEN STENGES:
En time før avspark og under kampen vil Husabøveien bli stengt for biltrafikk mellom "trekanten" og nordre parkeringsplass ved Egersundshallen. Se de røde strekene på kartet hvor veisperringene er. Merk at de som skal rundt til Hovedtribunen må benytte seg av gangstien som går bak Hognestads eiendom, markert med oransje strek (ellers vil billetten deres bli skannet i feil seksjon). Dette gjelder også bortesupportere som kommer fra byen og skal til sin inngang.

TRETTEVOLLSVEIEN ÅPEN FØR OG ETTER KAMP:
Når Husabøveien stenges, en time før avspark, vil Trettevollsveien være åpen for trafikk fra Rundevollsveien og opp til Egersundshallen. Den stenges når parkeringsplassen ved Egersundshallen er full. Når kampen er slutt, åpnes trafikk fra Egersundshallen ned Trettevollsveien til Rundevollsveien. Men det henstilles om å bruke denne veien minst mulig for å unngå trafikkaos der. 

PARKERING:
Det er mulig å parkere på "trekanten", ved Husabø Skole eller ved Egersundshallen. Men vi anbefaler at flest mulig parkerer enten i sentrum eller ved Samfundets skole i Årstaddalen.

PARKERING FOR BEVEGELSESHEMMEDE:
Vi forsøker å sette av noen få parkeringsplasser på "trekanten", nærmest Hognestadsiå for bevegelseshemmede. Her er det mulig å ha med en stol i bilen, og sette den opp like utenfor bilen, og se kampen derfra.

BORTESUPPORTERE:
Gjestende lags supportere får sine billetter skannet ved inngangen midt på Hognestadsiå. Dersom de ankommer stadion fra nord, må de først gå rundt gangstien bak Hognestads eiendom (oransje strek på kartet). Det er plass til 125 sittende supportere på bortetribunen, og ellers ståplasser langs gjerdet fra midt i svingen og opp mot midtlinja. Det er egne toaletter og salgsbod på bortefeltet.

INNGANGEN VED HALLEN STENGES:
Inngangen i Fjellstedveien (ved Egersundshallen) skal kun brukes av spillere og dommere. Den er stengt for publikum som skal inn på hovedtribunen. Merk også at det ikke vil bli mulig å gå fra tribunen mot Egersundshallen etter kampen. En må bruke Husabøveien, som åpnes for fri ferdsel umiddelbart etter kampslutt.

TOALETTER:
Hjemmesupportere bruker toalettene ned trappa på sørsiden av klubbhuset. Handicaptoalett i klubbhusets første etasje, inngang på baksiden.

HJERTESTARTERE:
Vi har to hjertestartere på stadion. Den ene ved Røde Kors sitt personell i søndre ende av hovedtribunen, og den andre mellom innbytterbodene hos fjerdedommer.

KLUBBHUSET KUN FOR SPONSORER OG MEDIA:
Bortsett fra handicaptoalettet er klubbhuset kun åpent for sponsorer med gyldig adgang til VIP-tribunen, samt media som har adgang til mediarom i andre etasje.

KIOSK:
Salg av mat og drikke i kiosken, med betjening både fra tribunesiden og baksiden. Vi ønsker at de som kjøper mat underveis i kampen går opp mot kiosken på nordsiden (mot byen) og stiller seg i kø ved bakveggen. Når dere har handlet, går dere ned mot Egersundshallen. Dette for at køen ikke skal stenge for sikten til de nærmeste sitteplassene.

SUPPORTERBUTIKK:
Supporterbutikken åpner rundt en time før kampstart. Vi har en del nye varer inne nå i forhold til forrige hjemmekamp. Blant annet  te-kopper, klistremerker og barne-bodier med kule EIK-dekor.

Annonse fra Obos-ligaen: