Publikumsinfo EIK - Vålerenga

Under følger informasjon til publikum, som vi ber alle sette seg inn i. Sjekk gjerne ut teksten sammen med kartet umiddelbart under her:

Annonse:

BILLETTER:
Alle online billetter til denne kampen er utsolgt. Men vi vil selge eventuelle restbilletter fra billettkontoret fra klokka 14:00 og så langt disse rekker.

BILLETTKONTORET:
Her kan de som skal ha adgang til VIP-området hente sine billetter fra klokka 13:45. Presseakkreditering og fribilletter hentes også her. Andre "vanlige" billetter som ikke er forhåndssolgt kan også kjøpes her før kampen. 

bg parken oversiktskart bortesupportere inngang ved hallen.jpg

PORTENE ÅPNER KLOKKA 14:00
Vi åpner portene til alle tribuneseksjonene klokka 14:00. På grunn av at det ventes stor publikumstilstrømning til denne kampen ber vi alle tilskuere om å være ute i god tid.

PÅ STADION:
Det vil være vakter ved alle inngangene som skanner billetter før dere går inn på stadionområdet. Publikum på klubbhussiden bruker hovedporten, der det blir skanning i en sluse ved siden av billettkontoret. Publikum på Hognestadsiå får sine billetter skannet i enden av "trekanten" eller ved porten midt på langsiden. Se kart lenger oppe.

OMKJØRING VED HUSABØ UNGDOMSSKOLE:
Veien forbi Husabø ungdomsskole er fortsatt stengt. Kjørende som kommer opp Kjeld Bugges gate må fortsette helt ned til Prestegårdsveien og ta til venstre mot Husabø skole og parkeringsplassen på "trekanten".

HUSABØVEIEN STENGES:
En time før avspark og under kampen vil Husabøveien bli stengt for biltrafikk mellom "trekanten" og nordre parkeringsplass ved Egersundshallen. Se de røde strekene på kartet hvor veisperringene er. Merk at de som skal rundt til Hovedtribunen må benytte seg av gangstien som går bak Hognestads eiendom, markert med oransje strek (ellers vil billetten deres bli skannet i feil seksjon). Dette gjelder også bortesupportere som kommer fra byen og skal til sin inngang.

PARKERING:
Det er mulig for privatbiler å parkere på "trekanten", ved Husabø Skole eller på den nederste parkeringsplassen ved Egersundshallen. Parkeringsplassen mellom Egersundshallen og B&G Parken er reservert for bortelagets buss, dommere og supporterbusser. Vi anbefaler at flest mulig parkerer enten i sentrum (gratis parkering på søndager) eller ved Samfundets skole i Årstaddalen. Beregn rundt 20 minutter dersom dere går fra sentrum og opp til B&G Parken.

PARKERING FOR BEVEGELSESHEMMEDE:
Vi forsøker å sette av noen få parkeringsplasser på "trekanten", nærmest Hognestadsiå for bevegelseshemmede. Her er det mulig å ha med en stol i bilen, og sette den opp like utenfor bilen, og se kampen derfra.

BORTESUPPORTERE:
Gjestende lags supportere får sine billetter skannet ved inngangen mot Egersundshallen. Dersom de ankommer stadion fra nord, må de først gå rundt gangstien bak Hognestads eiendom (oransje strek på kartet). Det er plass til 125 sittende supportere på bortetribunen, og ellers ståplasser langs gjerdet fra midt i svingen og opp mot midtlinja. Bortefeltet er skravert med blått på kartet over. Det er egne toaletter og salgsbod på bortefeltet.

INNGANGEN VED HALLEN STENGES:
Inngangen i Fjellstedveien (ved Egersundshallen) skal kun brukes av bortesupportere, spillere og dommere. Den er stengt for publikum som skal inn på hovedtribunen. Merk også at det ikke vil bli mulig å gå fra tribunen mot Egersundshallen etter kampen. En må bruke Husabøveien, som åpnes for fri ferdsel umiddelbart etter kampslutt.

TOALETTER:
Hjemmesupportere bruker toalettene ned trappa på sørsiden av klubbhuset. Handicaptoalett i klubbhusets første etasje, inngang på baksiden.

HJERTESTARTERE:
Vi har to hjertestartere på stadion. Den ene ved Røde Kors sitt personell i søndre ende av hovedtribunen, og den andre mellom innbytterbodene hos fjerdedommer.

KLUBBHUSET KUN FOR SPONSORER OG MEDIA:
Bortsett fra handicaptoalettet er klubbhuset kun åpent for sponsorer med gyldig adgang til VIP-tribunen, samt media som har adgang til mediarom i andre etasje.

KIOSK:
Salg av mat og drikke i kiosken, med betjening både fra tribunesiden og baksiden. Vi ønsker at de som kjøper mat underveis i kampen går opp mot kiosken på nordsiden (mot byen) og stiller seg i kø ved bakveggen. Når dere har handlet, går dere ned mot Egersundshallen. Dette for at køen ikke skal stenge for sikten til de nærmeste sitteplassene.

SUPPORTERBUTIKK:
Vi åpner vår nye supporterbutikk i enden av bygningen på hjørnet av B&G-banen samtidig som portene åpner. Her selger vi drakter, skjerf, luer, flagg og en del annet. Supporterbutikken stenger rundt ti minutter før kampstart og vil ikke være åpen i pausen.

KAMPPROGRAM

Vårt digitale kampprogram vil være tilgjengelig på vår nettside lørdag kveld. Her finner dere mye forhåndstoff om kampen.


 

Annonse fra Obos-ligaen: