Seier 4-1 over Sandnes Ulf

EIK vant 4-1 i treningskampen mot Sandnes Ulf i Vår Energy Arena på Randaberg. Stillingen ved pause var 1-0.

Annonse:

Alt i alt ble det en svært fortjent seier til de gråkledde "tigrene", som i lange perioder var en klasse eller to bedre enn Ulf.

Heine Åsen Larsen sendte oss i ledelsen etter 18 minutters spill, en ledelse som stod til pause, selv om Ulf hadde et par store sjanser etter kontringer mot slutten av omgangen.

Matias Belli Moldskred utlignet for Sandnes Ulf med et flott langskudd tre minutter etter sidebytte, men Andreas Helmersen åpnet scoringskontoen i EIK-drakt da han sendte oss i ledelsen på nytt kort tid etter.

Ådne Midtskogen økte til 3-1 med et hodestøt etter et hjørnespark, mens Chris Thodal Sleveland scoret vårt fjerde med et susende langskudd rundt tjue minutter før slutt.

Alt i alt en fin gjennomført kamp fra vår side, selv om trener Kjell André Thu fant en god del å sette fingeren på:

"Så absolutt en fin kamp fra oss. Vi får en del svar på at vi er et godt fotballag. Samtidig har vi en del å jobbe med. Det går på at vi er fryktelig slurvete i en del faser, så vi må justere hvor risikovillige vi skal være. Men det er aldri feil å vinne fotballkamper, og det var tydelig at spillerne skrudde opp et par knepp i dag i forhold til de to første kampene mot Varhaug og Vidar. Så er det bra at vi scorer på dødballer. Det er en viktig del av fotballen, og det er bra å se at vi har et fysisk og robust lag som er gode på dødballer. Nå skal vi se gjennom kampen nøye og ta skikkelig tak i de tingene vi må forbedre, og jobbe med det på treningene fram mot kampen mot et godt Bryne-lag neste helg."

Sandnes Ulf - EIK 1–4 (0–1)
Treningskamp,
Vår Energy Arena, 150 tilskuere
Dommer: Amir Ajour, Vidar

Målene: 0–1 Heine Åsen Larsen (18), 1–1 Matias Belli Moldskred (48), 1–2 Andreas Helmersen (55), 1–3 Ådne Midtskogen (61), 1–4 Chris Thodal Sleveland (73)