Setter kurs mot Tyrkia

I dag setter Heine Åsen Larsen og resten av vårt A lag kurs mot Tyrkia, der de skal tilbringe den neste uka på treningsleir.

Annonse:

"Okka gutta" skal  tilbringe den neste uka i Belek der de blant annet skal spille to treningskamper mot to lag fra Kirgisistan. Kampene vil trolig gå søndag 10 mars kl 13:00 og torsdag 14 Mars kl 13:00.

Oppdateringer kommer

Følg med på Instagram og nettsiden for oppdateringer fra Tyrkia. Vi har blant annet utfordret spillergruppa til å komme med sine opplevelser og betraktninger underveis.

Fint med en uke i varmere strøk!

Hovedtrener Kjell André Thu sier at det skal bli fint med en uke i varmere strøk, og at hovedfokuset blir kampene som skal spilles der nede:

- Vi skal spisse formen inn mot seriestart og jobben med spillestil og detaljer blir også en viktig del av den neste uka.

Stor sosial gevinst med å være sammen

- Fordelen er at vi blir bedre kjent både på og utenfor banen. Og alle er der nede med et felles mål, Vi får også jobbe med det vi har fokus på 100%, uten noen forstyrrelser. Også er det en stor sosial gevinst med å være noen dager, der vi kun er oss sammen.

Videre sier Thu at det kommer til å bli nokså rolige treninger i Tyrkia der de ønsker å ha fokus på detaljer og at guttene skal begynne og få litt mer friske bein. Så forhåpentligvis så vil vi se en gjeng med litt mer fart, og ikke så tunge bein etter en lang periode med mye tunge og harde treninger.

Troppen som reser til Tyrkia er som følger:

Keepere 

Knut Andre Skjærstein 
Anders Klemensson
Marius Tollefsen

Forsvar

Bjørn Mæland 
Ådne Midtskogen
Jo Stornes Stålesen
Robert Williams
Fanuel Ghebreyohannes 
Henrik Falkcner 
Oskar Opsahl 

Midtbanen  

Chris Sleveland 
Heine Åsen Larsen 
Henrik Elvevold 
Ingvald Halgunset
Jonas Jørgensen
Tord Salte
Kristian Eggen  
Justin Salmon

Angrep

Stian Michalsen 
Magnus Dahlby
Magnus Høiseth 
Andreas Helmersen
Adrian Bergersen
Jørgen Voilås 

Annonse fra Obos-ligaen: