Sivert Strangstad forlater EIK

Etter tre fantastiske år i Egersund, skiller nå EIK og Sivert Strangstad lag. Midtbanespilleren hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2024, men etter ønske fra Sivert selv har de to partene kommet til enighet om å avslutte kontrakten.

Annonse:

Sivert sier at det er personlige årsaker som ligger bak ønsket om å terminere kontrakten. Han flytter nå til Kristiansand, der han i et par år har hatt en leilighet stående:

Først og fremst vil jeg takke alle, både spillere, trenere, administrasjonen, frivillige, pensjonistene og alle andre som følger EIK. Jeg har hatt tre fantastiske år i Egersund, hvor alle de fine folkene rundt klubben har fått meg til å føle meg hjemme. Det toppet seg selvfølgelig med opprykket, som jeg aldri vil glemme. Den følelsen jeg hadde på Jørpeland den 11. november sitter fortsatt i meg. Egersund vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg ønsker hele klubben masse lykke til med det som kommer til å bli en kjempekul sesong! Kanskje vi ses igjen! Opp te Husabø!

Daglig leder Matteus Bårdsen forteller at han synes det er leit at Sivert nå forlater EIK, men at det har vært en pågående prosess:

Meg og Sivert har hatt en dialog i det siste, og på grunn av personlige årsaker vil han nå flytte til Kristiansand. Med utgangspunktet at Sivert skulle være her i 2024, så synes jeg det er veldig leit vi mister ham. Han er en skikkelig hel-ved-fyr, og har bidratt godt på banen. I opprykksesongen spilte han nesten samtlige minutter, og sto for syv mål. Jeg kan ikke annet enn å ønske han masse lykke til videre!

Sivert Strangstad kom til EIK fra Asker før 2021-sesongen, og manglet bare en kamp fra å rekke 100 kamper i tigerdrakta. Han scoret også elleve ganger for EIK.

Vi ønsker Sivert hell og lykke til videre i livet og i fotballkarrieren!

Annonse fra Obos-ligaen: