2024 fløy cup kristian kjeverud eggen

Sliteseier sendte oss til tredje runde

Vi er videre til tredje runde i cupen etter seier 1-0 over Flekkerøy på Cemo Arena. Kristian Kjeverud Eggen ble matchvinner med en heading etter 78 minutters spill.

Annonse:

Da var vi redusert til ti mann, etter at Ådne Midtskogen hadde blitt utvist etter det som så ut som to feilaktig idømte gule kort. Men ironisk nok var det etter at vi havnet i undertall at vi steppet opp et gir, etter en nokså tam forestilling de første fem kvarterene.

Første omgang var i hvert fall ikke mye å skrive hjem om. Ballen var mer i lufta enn på bakken, og det ble på mange måter en typisk cup-omgang der Fløy spilte med stor innsats og stengte rommene for et EIK-lag som opptrådte nokså fantasiløst.

Magnus Lankhof Dahlby fikk to muligheter da han mottok stikkere i bakrommet, men begge avslutningene ble stoppet. I motsatt ende av banen måtte Anders Klemensson strekke seg i full lengde for å stoppe en avslutning, men ellers hadde vi grei kontroll.

Etter pause fortsatte det lenge i samme spor, med få målsjanser og mye dueller midt på banen. Men så fikk vi endelig hull på byllen. Målscorer Kristian Kjeverud Eggen forteller: - Det er Magnus Høiseth som har ballen ute på venstresiden. Jeg bestemmer meg for å ta et løp inn i feltet, og satser på at ballen kommer inn. Det gjør den og jeg treffer bra, slik at ballen går inn ved stolpen. Det var en veldig deilig følelse å se den gå i nettet, sier han.

Kristian har slitt benken mens laget har åpnet så bra i OBOS-ligaen. Kanskje nettopp derfor var det ekstra fint å bli matchvinner i dag: - Det har jo vært fantastisk gøy å følge med laget gjøre det så godt i serien, men man vil selvfølgelig spille mer. Men jeg har vært tålmodig og fikk muligheten i dag. Det var en vanskelig bane å spille på, mot en motstander som gjorde det veldig tøft for oss. Desto mer er det deilig å gå videre til tredje runde, og ha bidratt til det, smiler Kristian Kjeverud Eggen.

Tredje runde trekkes senere i kveld. Det er for øvrig sjette gang vi er i tredje runde i NM.

 

Kampfakta

Fløy-EIK 0-1 (0-0)

NM, 2. runde

Cemo Arena Flekkeøy, tilskuere

Dommer: Jørgen Haga

Mål: Kristian Kjeverud Eggen (78)

Gule kort: Oskar Opsahl, Ingvald Sandvik Halgunset, Midtskogen (67, 69), ett til Fløy

Rødt kort: Ådne Midtskogen (69)

EIKs lag:

Anders Klemensson - Ådne Midtskogen, Henrik Falchener, Dia - Fanuel Ghebreyohannes, Justin Salmon (Heine Åsen Larsen), Ingvald Halgunset (Chris Thodal Sleveland, 63), Kristian Kjeverud Eggen (Horenus Tadesse, 88), Oskar Opsahl (Jo Stornes Stålesen, 88)- Jørgen Voilås, Magnus Lankhof Dahlby (Magnus Sandvik Høiseth, 75)

Annonse fra Obos-ligaen: