2024 lyn hjemme midtskogen i luftduell

Snytt for scoring i jubileumskampen

Ådne Midtskogen jubilerte med sin A-kamp nummer 100 for EIK mot Lyn (medregnet både serie, cup og privatkamper). Den solide midtstopperen leverte en nærmest prikkfri kamp, men ble snytt for scoring midtveis i andre omgang:

Annonse:

"Jeg kan ikke skjønne at dommeren mener at keeperen har den i henda. Først er det Horenus Tadesse som nesten klarer å skyve den over streken, og så blir egentlig ballen liggende løst når jeg pirker den i mål. Dommeren står helt ute på 16-meteren, så jeg synes det er en merkelig avgjørelse."

2024 lyn hjemme midtskogen framme i angrep.jpg
Situasjonen som ender med at Ådne Midtskogen setter ballen i mål, bare for å se at dommeren annullerer det.

"Første omgangen kommer vi egentlig aldri helt i gang. Vi mistet ballen for lett og slet med å komme til sjanser. I andre omgang har vi mye mer energi i laget. Vi skaper sjanse etter sjanse, og hører at publikum støtter oss fra tribunen og har tro på at vi skal snu dette. Det gir oss masse ekstra energi, så jeg ventet egentlig bare på at vi skulle utligne. Den kommer jo til slutt, men likevel er det litt surt at vi ikke klarer å avgjøre kampen med en scoring til."

2024 lyn hjemme helmersen med stupheading.jpg
Andreas Helmersen farlig frampå, men headingen går noen meter til side for mål.

"Det er morsomt å ha rundet 100 kamper for EIK. Så er det en dag der jeg er litt mellomfornøyd. Men jeg tar først og fremst med meg at vi fortsatt er ubeseiret etter fem seriekamper."

2024 eik lyn supportere med elvevold plakat.jpg
EIKs unge supportere på felt E med syrlig stikk til Lyns tilreisende fans før kampen. Etter hvert som EIK kjørte på med angrep etter pause, ble det godt liv i resten av publikum også.

 

Annonse fra Obos-ligaen: