Stian Rokås Michalsen: Uavgjort var greit

For andre hjemmekamp på rad fant Stian Rokås Michalsen veien til nettmaskene da han utlignet VIFs ledelse midt i andre omgang. Jeg gratulerer ham med en flott scoring, men han drar litt på det: 

Annonse:

"Flott og flott, fra den posisjonen skal den sitte uansett! Jeg ser at keeper hopper dit jeg egentlig har tenkt å skyte, og ombestemmer meg vel litt akkurat i skuddøyeblikket og setter den hardt rett på. Men det var egentlig bare å prikke den inn etter at Horenus og Andreas hadde gjort grovarbeidet!"

2024 eik vålerenga stian michalsen skyter og scorer.jpg
Foto: Jenny Åvendal

"Det var en utrolig kjekk kamp å spille, med masse folk rundt banen og bra liv. Både fra våre egne supportere og fra VIF-klanen. Så det var en stor opplevelse å være utpå der og spille en viktig kamp med de rammene."

2024 eik vif publikum på hognestadsiå jubler etter 1-1.jpg
Foto: Kjell Åvendal

"Det er klart vi merket at Vålerenga er et godt lag. De har ro med ball, og frispiller uten å stresse. Samtidig var de flinke til å legge igjen og finne umarkerte medspillere. Men etter pause synes jeg vi tar de på fart og energi. Vi klarte å dra dem av, sette fart og skape farlige situasjoner der de ikke helt henger med. Før kampen ville jeg utvilsomt tatt ett poeng, og det er vel noenlunde den følelsen jeg sitter igjen med etter kampen også. At uavgjort var greit."

Annonse fra Obos-ligaen: