Støtt opp om Helleland!

Med fotballfri for vårt A-lag, finner dere helgens fotballgodbit på Helleland.

Annonse:

Der tar nemlig hjemmelaget i mot Varhaug til semifinale i Rogalandscupen. Vinneren møter Vardeneset i finalen på SR Bank Arena senere i høst, etter at Vardeneset vant sin semifinale mot Rosseland med 2-1 tidligere denne uka.

Helleland har avansert til semifinalen etter seire mot Nærbø, Orre, Avaldsnes og sist i kvartfinalen mot Bogafjell, der de blå vant med 4-2.

I serien gikk Helleland på et tap i lokaloppgjøret mot Hellvik sist helg, men det var lagets første tap siden serieåpningen i april borte mot Bakke.

Dessverre må Helleland unnvære kaptein og forsvarskrumtapp Jan Terje Søyland, som er suspendert. Men det rapporteres at både Stian Sleveland, Nicolai Strømstad og Martin Tønnessen er klare for kamp igjen etter at de stod over mot Hellvik.

Den tidligere eliteseriespilleren Saba Shamohammad debuterte for Helleland sist helg, og viste i perioder kvaliteter som langt overstiger det en ser på en 6. divisjonsarena.

Saba Shamohammad spilte åtte kamper i Eliteserien for Sandefjord i 2017-18. Nå skal han forsvare Hellelands farger mot Varhaug.
Saba Shamohammad spilte åtte kamper i Eliteserien for Sandefjord i 2017-18. Nå skal han forsvare Hellelands farger mot Varhaug.

Motstander Varhaug spiller til daglig i 4. divisjon. Dermed får Helleland to straffespark før kampen. Og mens vår kaptein Chris Thodal Sleveland er trener i Helleland, finner vi en vaskeekte EIK-gutt også på Varhaugs trenerbenk, nemlig Simon Sæternes Stapnes.

De grønnkleddes sesong i serien har vel vært litt under forventet, etter at de kjempet om opprykk i fjor. Pr nå ligger Varhaug på femte plass i sin avdeling, med elleve poeng opp til lederlaget Torvastad.

Ole Varhaug er en viktig mann for gjestene. Her i en kamp mot Brusand i fjor.
Ole Varhaug er en viktig mann for gjestene. Her i en kamp mot Brusand i fjor.

Varhaugs vei til semifinalen har gått via seire mot Oltedal, Tonstad, Forus & Gausel og Brodd 2. Så får vi se hvem som tar seg til finalen.

AVSPARK LØRDAG KL. 14:00

Annonse fra Obos-ligaen: