343747599_548156393911519_5301561545187139660_n

Var foran tre ganger

Damene våre var foran tre ganger, men måtte nøye seg med 3-3 i gårsdagens kamp mot Vidar.

Annonse:

Tirsdag kveld ventet en kjent motstander, Vidar, våre damer. Det var fjerde gang lagene møttes, og som de foregående gangene skulle også tirsdagens kamp bli tett.

Vidar hadde ikke hatt den beste starten på sesongen med tre tap mot Hinna, Staal og Bryne 2, mens våre damer hadde startet med 2 seire mot Varhaug og Åkra og 1 tap i siste kamp hjemme mot Sola.

En start med mange mål

Det ble en start på kampen med mange mål i kampens innledning, da Eline Mong Slettebøe sendte EIK foran allerede etter 6 minutters spill, men det gikk bare tre minutter før Vidar utlignet EIKs ledelse for første gang.

EIK ville imidlertid tilbake i ledelsen raskest mulig og det kom laget, da Tilde Lorentzen Aarø sendte EIK tilbake i ledelsen bare fire minutter etter utligningen.

Denne stillingen varte til pause.

Vidar utlignet tre ganger

Etter pause var det kun spilt 8 minutter før Vidar utlignet nok en gang.

Den stillingen varte til tolv minutter før tid. Her var det igjen EIK som tok ledelsen da Oda Sæstad scoret til 3-2. Men igjen tok det bare tre minutter før Vidar utlignet for tredje gang i kampen.

3-3 ble kampens resultat og begge lag måtte nøye seg med ett enkelt poeng etter en kamp hvor hjemmelaget fra Vidar utlignet en EIK-ledelse tre ganger.

Med dagens resultat ligger EIK på 4. plass med 7 poeng, mens Vidar er nummer 9 med 1 poeng.

EIK damene spiller neste kamp borte mot Sandnes Ulf onsdag d. 22. mai kl. 20:00 på Øster Hus Arena.