Velkommen tilbake, Magnus

Magnus Sandvik Høiseth har signert kontrakt ut 2024.

Annonse:

Magnus Sandvik Høiseth er tilbake i EIK-drakt.

Trønderen blir EIK-spiller ut 2024. Magnus var på lån i EIK i fjor og var med på det historiske opprykket til OBOS-ligaen. Han kommer fra Ranheim der han står med 25 kamper og to mål. I fjor noterte han seg for 26 kamper i gult og svart og 12 mål.

 

Kjell André Thu sier følgende etter å har signert trønderen:

Vi er veldig glade for å få inn Magnus. Han kjenner vi godt og vet hva vi får. Vi har også trua på at han skal utvikle seg mye hos oss i år og bli en viktig brikke i laget.

Han viste også et stort ønske om å komme tilbake og det er viktig for oss å ha en gjeng som virkelig ønsker å være her og bidra, og det er jeg sikker på at vi får i Magnus.

 

Magnus Sandvik Høiseth

Hvordan er det å komme tilbake ?

– Deilig å få dette på plass og være tilbake igjen nå. Gleder meg masse til å ta nye steg med laget slik vi gjorde i fjor og vise hva vi er gode for på et nivå over.

Har du hatt kontakt med EIK etter forrige sesong?

– Jeg har hatt kontakt med flere av gutta etter oppholdet i fjor, og også pratet en del med Egersund via min agent, og litt selv også, som endte opp i en overgang til slutt

Når ble det klart at du kunne dra til Egersund igjen?

– Det var mye frem og tilbake og det tok sin tid å få på plass, men i slutten av forrige uke begynte ting å skje og jeg var klar for å dra til Egersund iløpet av denne uken og kom på plass i går formiddag

Hvorfor valgte du å komme tilbake til EIK?

– Jeg valgte å komme tilbake hit fordi jeg føler spillestilen passer meg, og at i takt med laget kan ta ytterligere steg her. Flere av de jeg spilte med i fjor er fortsatt her, pluss at klubben har gjort sterke signeringer som gir meg en stor tro på at vi skal vise oss fra en positiv side i år. Vi overrasket og overbeviste mange i fjor, og det trigger meg veldig å være med på det også i år.

Dine mål for sesongen med EIK?

– Målet mitt for året er å utvikle meg i takt med laget og bli en mer komplett spiller og person. Jeg skal fortsette å produsere målpoeng og bidra til å bikke kamper i EIK sin favør.

Annonse fra Obos-ligaen: