Siste nytt

Ojan Bijan blir ny sportssjef i EIK

Ojan Bijan blir fra 1. november 2017 ny sportssjef i EIK Fotball.

PRESSEMELDING

Mandag ble det klart at Ojan Bijan er ansatt som EIK Fotballs nye sportssjef. Dette er første ledd i en større omstrukturering i klubben i forkant av 2018-sesongen. EIK Fotball er svært fornøyde med å få på plass den første brikken. Bijan begynner i stillingen som sportssjef den 1. november.

Han overtar dermed flere arbeidsoppgaver som har vært under ansvarsområdet til daglig leder. Ojan Bijan har i år vært assistenttrener for A-laget i PostNord-ligaen, noe han også vil fortsette med i 2018-sesongen. Han har også vært lagleder for vårt rekruttlag i 4. divisjon, som tre serierunder før slutt ligger an til opprykk til 3. divisjon.

Ojan Bijan sine hovedarbeidsoppgaver som sportssjef vil være kontraktsforhandlinger, spillerlogistikk, samarbeid med sportslig leder, A-lagstrener og rekruttrener. Kjernen i arbeidet blir å få optimalisert en god hverdag for de tre øverste lagene i klubben. Med sine fotballkunnskaper og sitt brennende engasjement for fotball, er klubben overbevist om at disse arbeidsoppgavene blir ivaretatt og videreutviklet på den beste måten for klubben.

EIK Fotball ønsker Ojan Bijan lykke til, og er glad for å ham med oss videre i klubben.

Styret i EIK Fotball

Share
62067436