Info for besøkende supportere

Vårt stadion B&G Parken ligger på en slette i bydelen Husabø, noen hundre meter sørvest for sentrum av Egersund.

Annonse:

Husabø er en gammel kongsgård fra vikingtiden, og ligger på et høydedrag der fjellet Varberg med sin tv-mast danner det høyeste punktet. Gården på Husabø ble senere overtatt av kirka, og har i flere hundre år fungert som prestegård. Det var på Prestegårdens jord at Idrettsparken ble bygget.

FINN FRAM - MED BIL

Dersom dere ankommer Egersund med bil, følger dere skiltene mot "Idrettsparken". Nå i 2024 vil det være litt omkjøring på selve Husabø i og med at det bygges en ny skole her. Men oransje omkjøringsskilt vil vise vei mot parkeringsplassen ved stadion. På kampdager kan det likevel være lurt å parkere enten i sentrum eller ved Samfundets skole i Årstaddalen (Sokndalsveien 55). Herfra tar det rundt 10-15 minutter å spasere til stadion.

TIL FOTS

Til fots tar det rundt et kvarter å spasere fra Egersund sentrum og opp til stadion. Merk at det er motbakke nesten hele veien! Fra jernbanestasjonen tar det rundt en halvtime med vanlig gange for de som er i rimelig grei form. Bortetribunen er lokalisert på østre langside. Dersom dere kommer gående fra Egersund sentrum, vil dere bli ledet ned en gangsti bak naboeiendommen for å komme fram til inngangen for bortesupporterne. Se kart under (oransje strekene).

tribune og trafikk kart bg parken.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: