På forhånd av Fram Larvik-EIK

Fra fjorårets 4-0 seier i Framparken.

Sist vi spilte i Postnord-ligaen tok vi en solid 3-0 seier over Arendal etter scoringer av Alexander Dang, Stian Michalsen og Scott Vatne. I helgen derimot ble det exit mot Vidar i første runde i NM. Nå venter Fram-Larvik i morgen (28.07), før vi får en pause på 11 dager, på grunn av cup-exiten. 

De siste 4 årene har vi møtt Fram-Larvik 3 ganger til nå i serien. I 2017 vant vi 3-0 hjemme, og spilte 2-2 borte. I fjor når vi spilte halv sesong tok vi turen til Larvik, og vant fortjent 4-0 den gangen. Det er også verdt å nevne at morgendagens motstander har en tidligere EIK-spiller i Sanel Bojadzic. Han spilte 3 kamper for oss i Postnord-ligaen i 2018, og spilte 10 kamper på vårt b-lag. Jakob Dunsby kom fra Fram-Larvik til EIK, og vil også møte sin tidligere klubb i morgen.

Sanel Bojadzic da han signerte for oss i 2018.

Fram-Larvik har til nå i sesongen tatt 8 poeng på de første åtte kampene. De kommer fra ett 4-1 tap mot Notodden, men en skal ikke undervurdere de av den grunn. I deres knepne 2-1 tap borte mot Arendal var de fullt på høyde med hjemmelaget. Avspark i morgen er 18:00 i Framparken.

EIK-Fram i 2017.

Ojan Bijan har følgende å si etter Vidar, og inn mot Fram-Larvik:

 

Bortesupportere: 

På grunn av rasistiske tilrop da Fram-Larvik møtte Vard har det fått konsekvenser for dem i forbindelse med morgendagens kamp. De har halvdelen av kapasiteten, og derfor er det vanskeligere å få tak i billetter. Det er mulig å møte tidlig opp å skaffe seg billett for de som ønsker, men vær klar over det kan bli vanskelig. For de som tar turen, eller allerede er på plass så ønsker Fram-Larvik at supportereffekter holdes borte i morgen. Dette er på grunn av det er ingen borteseksjon(kohort) som følge av konsekvensene de har fått av NFF.

https://iffram.no/2021/07/fram-informerer-fram-egersund-onsdag-28-7-kl-18-00/

 

Share