På forhånd EIK-Arendal

På lørdag gjestet vi Grefsen der det ble et knepent EIK-tap i en kamp hvor vi skapte nok. På grunn av den utsatte starten kommer kampene tett som hagl, og det er kamp igjen allerede i morgen! I morgen kommer Arendal til Husabø, og avspark er 18:00!

Arendal hadde vunnet alle sine kamper før sist runde, men spilte 2-2 mot Nardo i helgen. Etter de første 7 kampene står sørlendingene med 19 poeng. Andreas Hellum er lagets toppscorer, og står med 5 mål. Rett bak er Tobias Hafstad med sine 4 mål. Det er de to spillerne som har vært mye av grunnen til Arendal har scoret de 16 målene de har. Vi står med rekken 4-1-2, og har 13 poeng. Noe som gjør at morgendagens kamp er av det viktige slaget, og håper flest mulig møter opp for å støtte «okka» gutta.

Vi tok også en prat med hovedtrener Ojan Bijan før det viktige oppgjøret i morgen:

Hva er viktigheten av morgendagens kamp?

-Det viktigste er egentlig at guttene stoler på seg selv, og koser seg på banen.

Hva er oppfordringen din til publikum?

Publikum har alltid stor betydning for oss, jeg håper de klapper og «hoyer» guttene inn på banen og heier på hvert kast, takling og duell vi vinner. Da får en stor drahjelp som vi trenger! Opp te Husabø- Ojan Bijan

 

Info for publikum: 

For å ivareta smittevern på en best mulig måte, har EIK bestemt at vi maksimalt slipper inn 600 tilskuere til kampen mot Arendal i morgen, fordelt på tre forskjellige seksjoner/kohorter.

Idrettsparken vil deles inn i grønn/gul/blå seksjon slik kartet under viser, og de enkelte billettypene skal bruke følgende seksjoner/innganger:

SESONGKORT:.Alle med sesongkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

SPONSORBILLETTER:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene. Alle med sponsorkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

ENKELTBILLETTER:
Det er også mulig å se kampen mot Arendal for supportere uten sesongkort. Vi ønsker helst at enkeltbilletter kjøpes med VIPPS før dere står i porten, og at dere da bare viser kvitteringen til vaktene. Dette for å unngå kø.

Skulle det være noen som ikke har VIPPS, så kan det betales kontant også i porten. Vi ønsker da at dere har en ferdigskrevet lapp med navn og telefonnummer på alle tilskuerne, som leveres billettør.

De med enkeltbilletter som ønsker å sitte på tribunen, bruker inngang A (hovedport) i enden av Kjeld Bugges Gate. Inne på stadion skal dere sitte i blå seksjon på tribunen. (mellom pølseboden og byen)

De med enkeltbilletter som ønsker å stå på Hognestadsiden/Søndre sving, bruker inngang C, ved Egersundshallen/Fjellstedveien. Inne på stadion skal dere oppholde dere i grønn seksjon på tribunen.

Bortesupportere: 

På grunn av smittevern har vi maks 600 tilskuere. På grunn av det er mulig for våre egne supportere å kjøpe billett på kampdag, så vet vi ikke hvor mange billetter som eventuelt er ledige. Derfor oppfordrer vi minst mulig supportere fra Arendal å ta turen. Tar noen «sjansen» på det er ledige billetter ved ankomst, så er det på eget ansvar. Det er beklagelig, men slik er det når vi bare kan ta inn 600 på vår stadion for å oppfylle smittevernet.

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

Det eneste som da gjenstår å si er: Opp te Husabø…

Share