På forhånd EIK-Kjelsås

Da vi møtte Kjelsås hjemme i 2018 endte kampen 0-0. EIK-spillerne fra venstre er Bob Sumareh, Sverre L Larsen og Chris Sleveland.

Etter en råsterk borteseier mot Levanger sist så er det nå duket for hjemmekamp. I morgen 15:00 kommer Kjelsås til Idrettsparken for å sloss om viktige poeng. I morgen på kampen slipper også alt av publikum gratis inn!

Kjelsås kommer fra en storseier mot Rosenborg der det tilslutt sto 6-1. Den seieren førte til Oslo-laget nå ligger på en 9`ene plass med 21 poeng. Lagets toppscorer med sine 5 fulltreffere er Ole Erik Midtskogen. Han er bror av vår Ådne Midtskogen, og det er rett og slutt duket for en brødreduell i kampen også. Tidligere denne sesongen tapte vi 1-0 borte etter et veldig uheldig selvmål. Før denne sesongen møtte vi Kjelsås sist i 2018, da ble det 0-0 på hjemmebane mens på bortebane vant vi 3-2 etter hattrick av Mathias Perttamo.

Supportere: 

I morgen feirer vi gjenåpningen av Norge med gratis inngang! Vi håper å se flest mulig tar turen til Idrettsparken. Kle deg opp i gult og svart og få med deg den spennende sesongavslutningen for EIK-guttene.

Hvis noen absolutt skulle ønske å betale for sin billett er det mulig å vippse til #99164.

I morgen tidlig blir kampprogrammet lagt ut der en finner Ojan Bijan og Henrik Breimyr sin spalte. Det er også ett større intervju med Ådne Midtskogen. Og så kan en lese om tidens rakseste EIK-hattrick. Hvem var det, og hvor raskt gikk det? Les morgendagens kampprogram.

Opp te Husabø. …

 

Share