På forhånd EIK-Nardo

I morgen kan vi endelig ønske velkommen tilbake til Husabø, når vi tar i mot Nardo i Idrettsparken. Kampen har avspark klokken 13:00. Det skal bli godt å endelig få en seriekamp på Husabø igjen, sist vi spilte hjemme på Husabø var faktisk i 1-0 seieren over Vard Haugesund den 10.oktober. Så vi håper flest mulig tar turen for å støtte «okka» gutta, og heie EIK til årets første trepoenger. Info for billetter finner du her: https://eikfotball.no/publikumsinfo-eik-nardo/

Mange husker nok det smertefulle tapet i fjor hjemme mot Nardo da vi tapte 1-2 på overtid. På de syv gangene vi har møtt trønderne har vi vunnet 4, spilt uavgjort 1 gang, og tapt 2 ganger. I morgen møtes vi til dyst mot Nardo for den åttende gangen, og håper EIK-guttene legger til enda en seier på statistikken når gjestene fra utkanten av Trondheim kommer.

Vi tok en prat med hovedtrener Ojan Bijan før seriestarten:

Ojan, endelig seriestart! Hvordan kjennes det å komme i gang?

-Endelig får vi komme i gang. Sårt etterlengtet seriestart og ikke minst en ekstra glede i at hele bredden kommer i gang også. Det føles som vi har sluppet ut av husarresten alle i landet, virkelig deilig. Nå må vi fokusere på oss selv og jobben som skal gjøres.

Hvilket lag møter vi i Nardo i morgen?

-Nardo ga meg kanskje den mest smertelige opplevelsen som trener ifjor, de er godt organisert og fighter bra. Skal bli godt å få muligheten til å gjøre opp for den gang.

 

-Endelig får vi komme i gang. Sårt etterlengtet seriestart og ikke minst en ekstra glede i at hele bredden kommer i gang også. Det føles som vi har sluppet ut av husarresten alle i landet, virkelig deilig. Nå må vi fokusere på oss selv og jobben som skal gjøres.-Ojan Bijan

 

 

Share