På forhånd EIK-Øygarden-15:00 i morgen

Stian Sleveland i en duell med Johnny Furdal på Ågotnes i 2017.

Etter runde 3, står EIK med 9 poeng og full pott. Sist ble Sotra sendt hjem i retning vestlandet med 5-0 i sekken. I morgen klokken 15:00 venter et nytt lag fra Bergen, når Øygarden kommer på besøk til Husabø. 

Øygarden spilte sist sesong i OBOS-ligaen, men måtte før denne sesongen ta turen ned til Postnord-ligaen da Mons Ivar Mjelde ikke klarte å holde plassen med bergenslaget. I år er det tidligere Leeds-spiller Tommy Knarvik som er hovedtrener for hvittrøyene. Tidligere het klubben Nest Sotra, men foretok et navnebytte i 2019. Det er tidligere Nest-Sotra som fortsatt har lisens, men har foretatt ett navnebytte. I årets sesong står Øygarden med 4 poeng, etter tre runder. Det vil nok bli den tøffeste testen til nå for EIK. Vi ønsker Øygarden velkommen til Egersund!

Tilbakeblikk fra «snøkampen» på Husabø, da laget het Nest-Sotra.

 

Ojan Bijan har følgende å si i anledning kampen:

Er du redd spillerne har fått en falsk trygghet inn mot Øygarden, etter de første tre kampene?

-Ingen falsk trygghet, ifjor tapte vi noen av disse kampene vi har vunnet nå. Vi må opp på maksnivå i hver eneste kamp uansett motstander. Ingen undervurdering av motstandere har vi råd til.

Nå var det 495 tilskuere sist, men vi har enda plass til over 100 til, hva har du å si til publikum?

-Desto flere folk som kommer desto mer energi får spillerne på banen. Effekten er undervurdert. Det er en bekreftelsesfølese på at vi gjør noe rett, også kan jeg garantere for at guttene løper og kriger og gir alt for at publikum skal få en fantastisk opplevelse.

Hvordan håndterer dere det tette kampprogrammet?

-Kampprogrammet er som den er for alle i denne divisjonen. Først og fremst har spillerne ansvar overfor seg selv å restituere riktig, spise, drikke nok og hvile for å kunne være i optimal tilstand hver dag. Samtidig blir treningene mer taktiske og mindre intensitet, naturlig nok. Det er en tilpsningssak.

Billettinformasjon: 

For å ivareta smittevern på en best mulig måte, har EIK bestemt at vi maksimalt slipper inn 600 tilskuere til kampen mot Øygarden i morgen, fordelt på tre forskjellige seksjoner/kohorter.

Idrettsparken vil deles inn i grønn/gul/blå seksjon slik kartet under viser, og de enkelte billettypene skal bruke følgende seksjoner/innganger:

SESONGKORT:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene med påskrevne navn. Alle med sesongkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

SPONSORBILLETTER:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene. Alle med sponsorkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

ENKELTBILLETTER:
Det er også mulig å se kampen mot Øygarden for supportere uten sesongkort. Vi ønsker helst at enkeltbilletter kjøpes med VIPPS før dere står i porten, og at dere da bare viser kvitteringen til vaktene. Dette for å unngå kø.

Skulle det være noen som ikke har VIPPS, så kan det betales kontant også i porten. Vi ønsker da at dere har en ferdigskrevet lapp med navn og telefonnummer på alle tilskuerne, som leveres billettør.

De med enkeltbilletter som ønsker å sitte på tribunen, bruker inngang A (hovedport) i enden av Kjeld Bugges Gate. Inne på stadion skal dere sitte i blå seksjon på tribunen. (mellom pølseboden og byen)

De med enkeltbilletter som ønsker å stå på Hognestadsiden/Søndre sving, bruker inngang C, ved Egersundshallen/Fjellstedveien. Inne på stadion skal dere oppholde dere i grønn seksjon på tribunen.

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

Det eneste som da gjenstår å si er: Opp te Husabø…

Share