På forhånd Fløy-EIK

I morgen setter guttene kursen mot Flekkerøya for å møte Fløy. Kampen sparkes i gang 17:00 i morgen ettermiddag på Arkicon Arena. 

Fløy spilte sist mandag i Trondheim der de møtte Rosenborg 2, en kamp som endte 1-1. Før denne runden ligger vertene på nest siste plass med sine 6 poeng, de har faktisk ikke vunnet en kamp enda men spilt uavgjort seks ganger! EIK-spiller Matej Dekovic ble forøvrig hentet fra Fløy foran årets sesong. Hos Fløy er flekkefjæringen Kristian Strømland Lien, som i noen år var med på EIK sitt akademilag, Team Espeland. I de siste 7 møtene har vi faktisk vunnet alle de 7 gangene. I fjorårets sesong møtte vi dem to ganger, først i grunnspillet der vi tok en 1-0 seier borte. I sluttspillet møtte vi dem også borte, men da vant vi 3-1. Vi satser på rekken mot Fløy fortsetter !

Vi tok en prat med hovedtrener  Ojan Bijan dagen før turen går til Flekkerøya:

Fløy på bortebane i morgen, hvilket kampbildet forestiller du deg og hvilket lag er egentlig Fløy i årets sesong?

-Dette blir en tung og tøff krigekamp mot et lag som jakter sin første seier. På hjemmebane har de knapt tapt, og står med 6 uavgjort. Vi må virkelig ned i kjelleren for å få noe ut av kampen, noe jeg har full tillit til at vi er kapable til. Fløy har fått ny trener som har organisert laget godt defensivt og signert noen gode spillere så det er spørsmål om tid før de begynner å rykke oppover tabellen.

3 kamper på 8 dager, hvordan spiller det inn?

-3 kamper på 8 dager er heftig, vi stoler på at troppen tåler dette og vi gjør det vi kan for å tilrettelegge for å håndtere belastningen. Vi må fortsette å få ut det gode spillet vårt med ball uavhengig av motstander. Vi skal være gode nok til det.

Bortesupportere: 

Vi håper flest mulig tar turen og støtter guttene selv om det er midtuke kamp, hiv på deg EIK-supporterutstyret og støtt guttene til en svært viktig seier. Det er mulig og melde dere på ved linken under, betaling gjøres ved inngang:

https://forms.gle/9RvnjGaVGYcVvQF26

 

Share