På forhånd: Nardo – EIK

I ettermiddag spiller vi seriekamp mot Nardo i Trondheim. Det er vår 20. seriekamp for sesongen, og før helgas kamper ligger vi som kjent øverst på tabellen, med våre 41 poeng.

Skeid følger hakk i hæl med samme poengsum som oss, etter at de vant 3-2 på Notodden midt i uka. Arendal spilte uavgjort borte mot Fram Larvik i går, og ligger på tredje plass med 33 poeng etter 20 spilte kamper.

Våre spillere og trenerteam reiste opp til Trondheim i går formiddag, og hadde en treningsøkt der om ettermiddagen (bildet). Nardo holder på å bygge om sin hjemmebane Nissekollen, og kampen i dag blir derfor spilt på Koteng Arena, som til vanlig er hjemmebane til Rosenborgs damelag.

Nardo har vært inne i en fin stim de siste ukene. De er ubeseiret på sine siste fire seriekamper, og vant senest på onsdag 1-0 borte mot Kjelsås. Trondheimslaget har også sikret seg avansement til fjerde rundt i cupen for første gang i sin historie, etter å ha slått ut Arendal på straffespark for halvannen uke siden. I fjerde runde skal de spille mot Lillestrøm på hjemmebane, en kamp som spilles i mars 2022.

Våre egne gutter har hatt en fin treningsuke, der de har forberedt seg på kunstgressmatte ved å trene på B&G-banen. Skadesituasjonen i troppen er nokså uforandret. Det vil si at vi trolig stiller med omtrent samme mannskap i Trondheim som det vi har stilt i de siste kampene.

Vi har møtt Nardo i Trondheim tre ganger tidligere. I 2017 tapte vi 2-1, mens vi vant både i 2018 (1-0) og i 2019 (6-2). Tidligere i år møtte vi Nardo i seriepremieren hjemme i Idrettsparken, og vant da 3-0.

Kampen i ettermiddag har avspark klokka 14:30. Den kan sees på direktesport.no for de som har abonnement der. I tillegg vil vi oppdatere kampen på vår twitterkonto.

Share