På forhånd Øygarden-EIK

I de foregående rundene har det vært tett kampprogram, men nå er det 6 dager siden forrige kamp og vi har fått en god oppladning inn mot Øygarden. Dette blir også første motstander vi møter for andre gang denne sesongen, da sesongen nå er halvspilt for oss. Kampen har avspark 15:00 på Ågotnes gress

I en av de første rundene hadde vi Øygarden på besøk i det som var en veldig jevn kamp. Vi vant 1-o etter en lekker scoring av Stian Michalsen som sendte Fredrik Flo i «pølsebuen». Samtidig har de vært ett av de beste lagene som har vært på Husabø denne sesongen, og det blir ikke noe lettere på bortebane.

Øygarden 21 poeng til nå, og ligger kun 4 poeng bak oss. Laget fra Bergenstraktene har enda tilgode å tape på hjemmebane. I forrige kamp spilte de 1-1 borte mot Fram Larvik. Joachim Edvardsen og Mathias Sundberg er lagets toppscorere med sine 3 mål. I august har de også fått inn den danske angriperen Christoffer Thrane.

Ojan Bijan har følgende å si inn mot kampen: 

-Vår inngang er som alltid, kommer for å styre og ta tak i kampen. Vi er gode nok til det og da kan vi ikke gjemme oss bak noe annet. Nå handler det om å være riktig innstilt mentalt, fokus på samholdet og arbeidet som er lagt ned i forkant av kampen. Vi må være lojale til kampplanen i 90+ minutter og være tålmodige i spillet vårt.

Bortesupportere: 

Hvis noen ønsker å ta turen til Øygarden er det mulig. For bortesupportere koster det 150 kr. Øygarden skriver alle som skal på kamp må huske munnbind! Billetter kan kjøpes via lenken under, den kan også sees på direktesport.no

https://oygardenfk.ticketco.events/no/nb/e/oeygarden_fk__egersund

Opp te Husabø..

Share