På forhånd Staal-EIK

Ådne Midtskogen i klyv opp langs høyresiden. Bildet er fra årets treningskamp hjemme mot Staal Jørpeland.

I morgen ettermiddag spiller A-lagsgutta ny kamp, og denne gangen på Jørpeland. Kampen mot Staal har avspark 15:00 på Jørpeland Stadion. 

Nyopprykkede Staal Jørpeland: 

Staal Jørpeland rykket i fjor opp fra 3 divisjon til Postnord-ligaen. Der de sikret seg opprykket med 4-0 seier over Express i siste runde. Laget trenes også i år av Vegard Oftedal. Grønntrøyene sin største profil er nok tidligere Viking-spiss Even Østensen. Spissen var enestående i opprykkssesongen i fjor. Utenom Østensen er det nok Ørjan Bjørlo som skal nevnes når det snakkes om «profilene» i Staal. Han er bror av tidligere EIK-spiller Morten Bjørlo. Ellers i troppene er det bare Cairo Lima som har spillet for begge klubbene.

De står med følgende rekke 0-2-1 etter å ha møtt Ørn Horten, Fløy og Arendal.

Assistent Geir Runar Omli: 

Hva synes du om Staal:?

-Staal er ett bra fotballag som er spiller bra på det som er deres styrker. De har en tydelig spillerstil som virker godt innkjørt i laget og den har allerede skapt problemer for gode lag i serien.

I vinter møtte vi dem to ganger, 1-0 og 6-1 seier. Hvilke kampbildet forventer du i morgen?

-Det blir mest sannsynlig en helt annen kamp en 6-1 seieren i treningskampen. Du ser hva de har vist i serien til nå, og de spilte 2-2 borte mot Arendal sist, noe som er imponerende. Så en skal ikke ta noe som helst forgitt i morgen, men vi reiser til kamp med en offensiv holdning der vi ønsker å bestemme kampbildet.

Vi har enda ikke tapt, men skulle gjerne hatt en seier snart. Ser du en endring i mønsteret som kan gjør at det blir sesongens første seier i morgen?

-Vi er på vi i riktig retning og har hatt en delvis progresjon i det vi holder på med. På trening i den siste tiden har vi sett konturene av det vi ønsker, og nå gjelder det å få det ut i morgen mot Staal. Klarer vi det så skal vi ha gode muligheter for å plukke vår første trepoenger.

Info til bortesupportere: 

Vaktene på stadion vil vise dere hvor alle fra Egersund skal stå. Vi har fått tilvist ett lite område for dere som tar turen.

Billettprisene er følgende:

100 kr og alle barn under 18 år er gratis.

Vi håper å se mange med gule og svarte farger i morgen som støtter guttene til årets første trepoenger…

Share